torstai 18. maaliskuuta 2010

Koulussa on kivaa

Huisia. Olen taas ihan fiiliksissä opiskelemastani alasta :D. Taas alkaa olla sellaista koulussa, mitä pitääkin olla, eli kaikki on mielenkiintoista. Eilen tehtiin labrassa kovia karkkeja ihan niinkuin tehtaassakin tehtäisiin, mutta tietenkin pienemmässä mittakaavassa. Työohje oli vielä koevaiheessa niin sai itsekin harrastaa tuotekehitystä :). Hauskaa oli, karkeista tuli ihan hyviä ja opettajakin sanoi, ettei ole ikinä nähnyt niin innokasta labratyöskentelyä. Mutta siis edelleen voin sanoa, että tää on niin oikea ala mulle. Tykkään!

Tänä aamuna mietin kouluun pyöräillessä, että olen saattanut tehdä pari virhevalintaa elämässäni. Siis nimenomaan koulutusta kohtaan. Toisaalta, jos en olisi tehnyt niitä valintoja mitä tein, en olisi tässä. Minusta ei todellakaan tulisi (olisi tullut) insinööriä. Ei ikimaailmassa. Nyt en kyllä kadu sitä ollenkaan. Se tuntuu melkein vastaukselta kaikkeen mitä haluan.

Ei kommentteja:

Tyttö tuli!

Olin aivan varma, että vauva syntyisi etuajassa, kuten veljensäkin. Laskettu päivä lähestyi, eikä kehossa tuntunut harjoitussupistuksien lis...