lauantai 30. tammikuuta 2010

Viime hetkiä

Käytiin eilen vähän kiipeilemässä (myöhäinen synttärilahja toiselle tammikuun synttärisankarille). En ole ennen käynyt oikeasti seinäkiipeilemässä ja oli kyllä tosi kivaa. Ensimmäisellä kiipeilyseinällä meinas mennä vähän pupu pöksyyn ja tulin aika nopeasti alas :). Vaikka mulla ei ole korkeanpaikan kammoa niin en kyllä mielelläni sieltä yläilmoista alas katsonut (varsinkaan yhdellä vaikealla nurkkaseinällä...) ja aluksi pelotti vähän jäädä roikkumaan pelkästään valjaitten (ja Laurin) armoille alas tullessa.

Käytiin myös testaamassa Lättymesta, jossa oli kyllä yllättävän kalliit hinnat. Nassuun upposi Ilon päivä :P. Jotenkin ajattelin, että paikka olisi samantyylinen kun mihin Riikan kanssa törmättiin Riikassa, mutta eipä ollutkaan.

Olisi tuosta paikasta omakin kuva, mutta se taitaa olla ulkoisella kovalevyllä ja se onkin sitten jo pakattu :D.

Torstaina meni hermot, kun kaupoista ei saanutkaan enää laatikoita. Kävin sitten ostamassa Clas Ohlsonilta muutaman muuttolaatikon ja se helpotti kovasti. Nyt on hauislihas kipeä niiden kantamisesta kotiin. Ajattelin, että jos kerrankin olisin pakannut IHAN kaikki jo valmiiksi ennen kuin näitä aletaan täältä kantamaan pois. Onko se mahdollista?

Edit/
Ja vimppa yö tänään tässä kodissa.

Onneksi on vielä koko huominen päivä aikaa pistää rojut kasaan :D (ja tehä puuttuvat kouluhommat....)

1 kommentti:

iku kirjoitti...

Riikan lettupaikka oli kyllä ihana...niin ja tarmokasta muuttoa!

Tyttö tuli!

Olin aivan varma, että vauva syntyisi etuajassa, kuten veljensäkin. Laskettu päivä lähestyi, eikä kehossa tuntunut harjoitussupistuksien lis...