keskiviikko 6. tammikuuta 2010

Uusi vuosi uusi asunto

Dadaa!

Kannatti purnata asunnosta "ääneen" blogissa. Saatiin nimittäin nyt sellainen kuin haluttiinkin! Elikkäs kuun vaihteessa muutetaan (tai mä muutan) Nummenrantaan.

 
Tuon pohjapiirustuksen perusteella asunto vaikuttaa kivalta. "Iso" keittiö, parveke ja vaatehuonekin sekä kylppäri mihin mahtuu pesukone. Pieni, mutta tarpeeksi iso. On myös hyvä (mun mielestä), ettei oo ihan liikaa tilaa niin joutuu vähän karsimaan omia turhuuksia pois. Kellarissa on onneksi varasto :D. Tyssillä on se huono, et ei oikein pääse kattomaan noita kämppiä etukäteen. Mutta toi on uudehkossa talossa, 2004 rakennetussa, joten luotto kämpän kunnon suhteen on hyvä.

Toivomuslistassa on mulla ollu viime aikoina:
  • KoKo-astiasto, valkoinen (jotta pääsisi sitten eroon noista erikokoisista ja -värisistä Teemas-astioista, vaikka on nekin ihan kivat)
  • Uudet verhot uuteen kotiin (tietty...)
  • Sohvaan uusi verhoilu (mutta minkä värinen?)
  • Enemmän hyvinvoivia viherkasveja
  • Kiva matto olkkariin. Ja makkariin. Ja keittiöönkin
  • Niin tai oikeastaan haluisin eroon melkein kaikesta opiskeluaikana ostetuista kalusteista ja astioista ja matoista yms ja haluisin sellaisen rauhallisen kokonaisuuden kotiini. Aikuismaisemman?

3 kommenttia:

Kaisa kirjoitti...

Jos kerrankin yritän olla ottamatta stressiä muutosta. Aloitin sen jo sillä, että hain nyt jo pahvilaatikoita :D. Viikonloppuna sitten pakataan!

iku kirjoitti...

Ilmotteles jo tarttet kantokäsiä -siis voin tulla jeesaan, ei pitäis olla mitään ihmeitä...jos sattuu oikea päivä:)

Kaisa kirjoitti...

Ei kyl ehkä tarvii. Mutta katotaan sitten lähempänä kuunvaihdetta. Muuttopäiväkin on vielä ihan auki. Riippuu hyvinkin paljon siitä, koska saadaan avaimet ja koska entinen asukas lähtee.

Tyttö tuli!

Olin aivan varma, että vauva syntyisi etuajassa, kuten veljensäkin. Laskettu päivä lähestyi, eikä kehossa tuntunut harjoitussupistuksien lis...