sunnuntai 24. tammikuuta 2010

Pneumatiikkaa ja pakkausta

Taiteiltiin koulussa viime viikolla tällainen sykkyrä.


Noissa letkuissa kulkee paineilma ja se saa nuo tapinnäköiset sylinterit liikkumaan. Tuon rakentelussa piti käyttää hieman kekseliäisyyttä, mitä en jaksa nyt selitellä, mutta hyvät naurut saatiin työparin kanssa. Sen verran täytyy pullistella, että me saatiin tuo työ tehtyä kahdessa tunnissa ja muilta siihen on mennyt (tänä vuonna) 4-5 tuntia.

Pakkaaminen sujuu ihan ok. Nyt oon siinä vaiheessa, että laatikoita pitäisi saada lisää ja tuntuu, etten ole ainut joka muuttaa tältä alueelta kuun vaihteessa. Aluksi sain laatikoita hyvin, nyt en enää. Tänään olen täyttänyt monta muovikassia ja saanut pienet rojut pikkulaatikoihin. Mietin, että mihin niitä rojuja muka tarvitsen. Suurinta osaa en mihinkään. Teen nyt vain osittaista tavaran seulontaa ja jatkan sitä sitten purkaessa. Tänään on ollut ihan positiivinen fiilis pakkauksen suhteen.

Enää viikko!

2 kommenttia:

iku kirjoitti...

Kaikkee te väkräättä;)
Ihana huomata, että ei ymmärrä tuosta tuon taivaallista -eikä tarttekaan!!!

Kaisa kirjoitti...

Tuota väkräämistä naureskeltiin itekin, mutta ihan hauska työ oli. Huomenna sitten säädellään fermentoria eli bioreaktoria - tosin ilman kasvatuksia, eli ihan veden kanssa vain läträillään.

Labroissa tulee kyllä useasti sellainen tunne, että olen tehnyt kyllä mielenkiintoisen alanvalinnan, vaikkei nää ihan sitä itseään ole.

Tyttö tuli!

Olin aivan varma, että vauva syntyisi etuajassa, kuten veljensäkin. Laskettu päivä lähestyi, eikä kehossa tuntunut harjoitussupistuksien lis...