maanantai 18. tammikuuta 2010

Muuttopuuhia

Huh, tuntuu että on ihan kauhea säätö muuttopäivän kanssa. Ihanteellista olisi, jos voisi muuttaa tän kuun vikana viikonloppuna, mutta ei. Se ei ole mahdollista, kiitos edellisen vuokralaisen. Maanantai on sitten (toivottavasti) se lopullinen muuttopäivä ja joudun olemaan pois koulusta. Luulin, että meillä olis tiistaina vapaata, mutta eipäs olekaan ja puuh. Tiistaina ei voi olla pois, koska silloin on labrat. Maanantaina en haluis olla pois, mutta täytyy nyt olla. En kuitenkaan halua että toiset joutuu muuttamaan mun kamat. Se ei olis ollenkaan reilua.

Oon jo jonkin verran pakannut. Kauppareissuilta kyselen aina lisää laatikoita ja tänään voisin hakea muutaman lisää, kun ei ole maitoakaan. Ärsyttää se, että kaikki se roju mitä on ollut kaapeissa, on nyt tuossa keskellä lattiaa pahvilaatikoissa (tai ei vielä kaikki). Silloin kun muutin tähän, niin koko asunto oli täynnä laatikoita, tosin osa kalusteista oli myös paketeissa osissa, ja ainoat kulkureitit olivat eteisestä keittiöön ja sängylle. Eli tuleeko tänne nyt samanlainen tilanahtaus? En myöskään millään jaksais käydä mitään salakätköjä/turhia tavaroita läpi, vaikka roskiin menisikin varmasti taas kerran paljon tavaraa. Jos vaikka sitten ottais uuden jätesäkin täyttöön, kun niille tavaroille etsii uudet paikat.


Sekin ehkä vähän ahdistaa. Se, ettei enää ole sellaista ikiomaa paikkaa mun turhille tavaroille tai edes mun omalle rauhalle tai työskentelylle. Sellaista Kaisan omaa koloa. Tämä on niitä asioita, mitä ei jaksais opetella, vaan haluais, ettei ne häiritsisi ollenkaan. Mutta kuten jo myönsin, niin kyllä se vähän häiritsee, mutta tietenkin tiesin sen tulevan.

Ja täytyy myöntää myös se, että kyllä vähän jännittää. Enemmän kuin edellisen kerran. Teenkö samat virheet? Annanko toisen kärsiä omista aiemmista virheistä, kun yritän ne korjata? Mitäs jos -juttuja keksin roppakaupalla, mutta yritän olla ajattelematta niitä. Olenhan itse tätä halunnut ja tähän lähtenyt mukaan.

Ei kommentteja:

Tyttö tuli!

Olin aivan varma, että vauva syntyisi etuajassa, kuten veljensäkin. Laskettu päivä lähestyi, eikä kehossa tuntunut harjoitussupistuksien lis...