lauantai 7. marraskuuta 2009

Triathlon??

Uusimmassa Fit-lehdessä oli juttua siitä, että lehden toimittaja oli käynyt vetäisemässä Helsinki City Triathlonin, joka sopii myös kuntoilijoille. Suoritettavat matkapituudet olivat kuntoilijalle sopivia. Kiinnostuin ja mietin, että se voisi olla mukava haaste. Olisi kymmenen kuukautta aikaa treenata. Ja kun lajit ovat vielä mieluisia, niin miksipä ei. Ainoa huono puoli on se, että Turun suurin ja paras uimahalli on remontissa, niin uimatreeni voisi jäädä vähälle. No mutta ehkä joskus. Täytyy laittaa harkintaan :D

Mietin kesällä josko suorittaisin viimeisen 6 op:een harjoittelun ulkomailla (Hollannissa, yllätys) toukokuussa. Mietitytti kumminkin muutama asia siitä ja kävin pari viikkoa sitten juttelemassa kv-koordinaattorin kanssa. Hän vahvisti huoleni: kukaan ei palkkaa kuukaudeksi työntekijää ja en voi saada mitään tukea vain kuukaudeksi. Eli se siitä sitten. Kyllä hän vilautteli ehdotusta vaihtoonlähdöstä, mutta kohdemaat ja ajankohdat eivät oikein sopineet mulle. Esimerkiksi Hampuriin pääsisi vaihtoon maalis-heinäkuussa, mutta haluan toki kesällä ansaita rahaa. Vaihtoonlähtlöön saisi tukea, sillä se kestää vähintään sen kolme kuukautta. Toinen vaihtoehto olisi Ranska, jossa olisi englannin kielistä opetusta. Muutama kurssi koko kevään aika olisi sellaisia, millä saisin ehkä korvattua joitain opintoja täällä, mutta en halua lähteä vaihtoon muutaman kurssin takia. Sitä paitsi mulla ei ole varaa myöhästyttää mun valmistumista hetkeäkään. En muutenkaan saa parille viimeiselle kuukaudelle opintotukea, joten nelosella mahtaa tulla tiukkaa taloudellisesti, ellen saa jotain töitä.

Hain töitä yhdestä apteekista, mutta ei ne taida mua sinne ottaa. Mitään ei ole kuulunut. No, tulipahan taas kerran harjoiteltua työhakemuksen kirjoitusta ja päivitettyä CV.

2 kommenttia:

iku kirjoitti...

Harmi, jos toi vaihto ei onnistu:(
Onneksi pääsit kokeilemaan vaihtoelämää jo aiemmissa opiskeluissa. On se vaan jihnaa! =uusi suomenkielen sana juuri keksitty?)

Katsos mol.fi:stä onko siellä mitään kesäduuneja ulkomailla, joissa voisi saada tuon harjoittelun tehtyä ns. oikeissa töissä palkallisena. Voi olla tietty, et menee plus-miinus-nolla, kun tulee kaikkee kustanuksia.

Jos haluat pientä ekstrapalkkaa kesäduunin lisäksi, niin multa löytyy kesälle tuntihommina datan naputtelua. Ei tartte käyttää aivoja, mutta pitää olla tarkka.

Kaisa kirjoitti...

jos kesällä lähtis ulkomaille duuniin, niin olis kahden asunnon vuokra maksettavana. ei kiinnosta sellainen rahan tuhlaus. sitä paitsi lupasivat raisiolta jo kesätöitä niin täytynee sieltä kysäistä, jos löytyis vaikka toukokuuksi jotain erilaista harjoittelutyötä esim. tuotekehityksessä tai laatupuolelta.

Tyttö tuli!

Olin aivan varma, että vauva syntyisi etuajassa, kuten veljensäkin. Laskettu päivä lähestyi, eikä kehossa tuntunut harjoitussupistuksien lis...