sunnuntai 1. marraskuuta 2009

Ei niin kivaa.

Yllätyin ja ilostuin kovin, kun huomasin, ettei huomenna olekaan elintarvikekemian labroja aamulla klo 8. Vaikka labrat onkin kivoja, nyt tuntuu siltä, että myös uni maistuisi. En tiedä, johtuuko se tästä päivien lyhenemisestä, mutta tuntuu, että koko ajan väsyttää. Juon Beroccaa ja syön niitä kalaöljykapseleita ja rautaa (koska kävin luovuttamassa verta vajaa kuukausi sitten) ja yritän syödä muutenkin monipuolisesti, niin tuskin väsymys mistään hivenaine/vitamiinipuutoksista ainakaan johtuu. Hyvä puoli on se, että yleensä väsymys tulee illalla ihan normi aikaan, mutta aamulla ei millään tohtisi nousta seitsemältä ylös, vaikka olisikin mennyt ajoissa nukkumaan. Viikonloppuina olen nukkunut niin pitkään kuin olen pystynyt, mutta en yleensä yli kymmeneen.

Ensi viikolla ei muutenkaan ole juuri koulua - vain sähkötekniikka neljän tunnin luento. Mälsää. Turku on lomauttanut tänä vuonna opettajat kahdeksi viikoksi ja keskiviikkona alkaa se ensimmäinen lomautusviikko.

Puhuin aikaisemmin, että pidän prosessitekniikasta. Ensimmäinen tentti meni jostain syystä täysin penkin alle, vaikka olin lukenut siihen tosi paljon. Nyt alkoi prosessitekniikka 2. Olen tunneilla yksi aktiivisimmista oppilaista, eikä meitä aktiivisia siellä juuri kauheasti ole. Yhden käden sormet riittävät laskemaan meidät. Tällä viikolla tunnelma on omalta osalta niillä tunneilla muuttunut, sillä keskiviikkona opettaja päätti sitten jostain kumman syystä suoraan sanoen vittuilla mulle melko rankasti koko luokan kuullen. Ihan sama kuin se olisi sanonut että olet Kaisa tyhmä (vaikkei se varmaan tiedä mun nimeä edes). Loukkaannuin ja tyrmistyin kovin sen sanoista. Mietin, että miksi enää vastaisin siellä yhteenkään sen kysymykseen, jos vastaukseksi saa pelkkää vittuilua. Voi tietenkin olla, että opettaja ei tarkoittanut mitään pahaa, mutta se kyllä meni sanoissaan hyvän maun yli ja reilusti. Kaverin (joka on myös aktiivinen siellä tunnilla) kanssa puhuttiin, että jos se opettaja kumminkin tykkää meistä juuri sen takia että ollaan aktiivisia ja tavallaan sitten luulee jossain alitajunnassaan, että meille voi sanoa mitä vain. Vai eikö se sitten tykkää ollenkaan? Joka tapauksessa aion tästä asiasta tehdä jonnekin taholle huomautuksen, sillä en suoraan sanoen uskalla sanoa suoraan opettajalle asiasta, sillä pelkään, että se vittuilu vain pahenee. Ja vaikka olenkin sellainen, että voisin periaatteessa näpäyttää sanoillani sille opettajalle takaisin, en sitä halua tehdä. En halua keskustella opettajan kanssa "näätä"-kielellä. Kavereitten kanssa ehkä vielä menee. Harmittaa vain tosi paljon se, että taidan olla melkein ainoita ihmisiä koko linjalla, joiden mielestä prosessitekniikka on mielenkiintoista. Nyt siitä tekee hieman vastenmielistä opettaja.

Turussa satoi hieman lunta perjantaina. Jee. Loppuviikosta pitäisi sataa sitten jo enemmän. En pidä kauheasti siitä, että illat on nyt paljon lyhyempiä ja pimeä tulee aikaisin.

3 kommenttia:

Kohtuullinen kirjoitti...

Älä anna open kettuilla sulle!

Kaisa kirjoitti...

Ei ole niin helppoa, jos ei halua lisäkettuilua takaisin. Onneksi nyt on siitä parin viikon tauko niin ehkä saan rohkeutta nousta vastaiskuun :D.

Anonyymi kirjoitti...

hei, pehmeä hämärä laskeutuu, päivät menee levolle ja kohta on JOULU! Mutta ENNEN sitä päivä alkaa jo pidetä! Kyllä se siitä...

Tyttö tuli!

Olin aivan varma, että vauva syntyisi etuajassa, kuten veljensäkin. Laskettu päivä lähestyi, eikä kehossa tuntunut harjoitussupistuksien lis...