sunnuntai 11. lokakuuta 2009

Nådendal

Kaikki on varmaan kuulleet Naantalin "kotibilepalosta". Täytyy sanoa, että se kyllä kosketti. Mutta tänään sain kuulla, että entinen työkaveri ja samalla luokkakaverin serkku on palon takia Töölössä hoidettavana (eli se vakavimmin loukkaantunein). Vaikka en koskaan ollut tämän työkaverin kanssa mitenkään läheinen, niin jotenkin tuo tragedia koskettaa nyt enemmän. Ja tuli myös mieleen, että siellä on voinut olla myös mun entisiä oppilaita (ja varmasti onkin ollut), oonhan opettanut 7-20 -vuotiaita vuoden verran Naantalissa. Ei voi muuta sanoa kuin voimia kaikille ystäville ja omaisille.

3 kommenttia:

Kohtuullinen kirjoitti...

Se oli kyllä järkyttävä tapahtuma. Muakin jotenkin alkoi "ahdistaan", vaikken edes ketään tuntenut. Valitettavasti alkoholia oli varmaan käytetty, koska muutoin kuvittelis ihmisten huomanneen palon ajoissa ja selvinneen pois. Tai tää on vaan mun ajatuksiin noussut vaihtoehto. Mutta ihan kamalaa kumminkin. En toivois kenenkään lähipiirissä tapahtuvan tällaista.

Kaisa kirjoitti...

se palo oli vissiin vaan levinnyt tosi aggressiivisesti ja ihmettelin itekin kuin ne ei ollu huomannut sitä ajoissa. mut kukaan ei päässyt sieltä ulos ilman vammoja. eilisessä hesarissa oli sen talon pohjapiirros ja siitä kyllä ymmärtää, et jos se on saunasta lähtenyt liikeelle niin miks kukaan ei oo sitä huomannu ja miks ne ei oo päässy ehjinä ulos.

Kohtuullinen kirjoitti...

Ok. Meille ei tule mitään lehtiä, mistä vois saada lisäinfoo. Ihan kaameeta siis kumminkin.

Tyttö tuli!

Olin aivan varma, että vauva syntyisi etuajassa, kuten veljensäkin. Laskettu päivä lähestyi, eikä kehossa tuntunut harjoitussupistuksien lis...