lauantai 24. lokakuuta 2009

Prosessitekniikkaa

Kyllä. Myönnän, vaikka luokkakaverini luultavasti pitäisivät minua hulluna ja järjestäisivät ehkä minulle hoitopaikan jostain pehmeästä huoneesta.

Tykkään opiskella prosessitekniikkaa. Mielestäni on mielenkiintoista saada tietää, miten ja millä kaiken maailman juttuja tehdään ja mitkä asiat ovat olennaisia, että ne jutut onnistuu niin kuin niiden halutaan onnistuvan. Tämä aihealue on aika merkittävä osa meidän opintoja ja moni pitää oppiainetta vaikeana, tylsänä ja ikävänä. Paljon siinä on opittavaa, mutta jotenkin se on tosi mielenkiintoista. Meidän opettaja tuntuu olevan prosessitekniikan tietopankki, vaikka hänen opetustyylinsä ei ehkä ole kaikkein mukavinta. Hän on kuitenkin aloittanut pedagogiset opinnot ja on selvästi itse niistä innoissaan ja kokeilee meillä kaikenmaailman ryhmätöitä. Mutta prosessitekniikka on kivaa :D

Tentit ovat onneksi ohi vähäksi aikaa. Tuntuu, että olen saanut nyt jonkinlaisen ekstramotivaation. Ehkä kalaöljytabletit oikeasti auttavat keskittymiseen tai sitten se on oma tahto oppia paljon uutta ja kehittyä hyväksi, kilpailukykyiseksi insinööriksi, joka revitään koulunpenkiltä työelämään XD. Ehkä hieman liioittelua. Pitää vain olla tyytyväinen, että opiskelumotivaatio on kohdallaan.

1 kommentti:

iku kirjoitti...

no täytyypä kommentoida, että on tieteellisesti todistettu, että rasvahappojen syöminen ei edesauttanut oppimista verrattuna niihin, jotka eivät niitä syöneet.
Mut jos tehoo, niin tehoo.

Tyttö tuli!

Olin aivan varma, että vauva syntyisi etuajassa, kuten veljensäkin. Laskettu päivä lähestyi, eikä kehossa tuntunut harjoitussupistuksien lis...