torstai 7. kesäkuuta 2007

Yksin

Sinne se sitten taas meni se ihanin... Kuudeksi päiväksi Helsinkiin ja jätti mut tänne yksin panikoimaan huomisia pääsykokeita ja ensimmäistä työpäivää lauantaina. Huomenna on siis biotekniikan ja laboratorioanalyysin pääsykokeet, jotka on onneksi samat. Olen nyt tehnyt pääsykoetehtäviä viimeisen viiden vuoden ajalta ainakin ja sujuvat kohtalaisesti. On hirveän vaikeaa kerrata asioita, jotka on unohtanut, varsinkin, kun sitä osattavaaa on niiiiin paljon. Vähän kyllä pelottaa sekin, että siellä on todennäköisesti edellisten vuosien tapaan myös tekstin ymmärtämistä, niin osaako sitä enää ymmärtää???

Selkä alkaa olla jo hieman parempi ja odotan nahanlähtöaikaa. Parina yönä on ollut aika tuskallista nukkua ja vaatteiden valinta tuottanut lisää miettimistä. En muista, oonko koskaan palanut näin pahasti (ja pahin kohta paloi, kun luulin istuvani varjossa!).

Nyt palaan matikan pariin.

Ei kommentteja:

Tyttö tuli!

Olin aivan varma, että vauva syntyisi etuajassa, kuten veljensäkin. Laskettu päivä lähestyi, eikä kehossa tuntunut harjoitussupistuksien lis...