sunnuntai 10. heinäkuuta 2005

Enskari ja toiskari

Ensi-ilta ja tois-ilta ovat sitten ohi. Toinen esitys meni hyvin huolimatta siitä, että se oli toinen esitys. On olemassa toisen-esityksen-kirous, jonka mukaan toinen esitys ei mene hyvin vaan on valju ja energitön (onko tuo edes sana?). En kai toista itseäni? Hmmm. Mutta ensi viikko kertoo totuuden siitä, mitä yleisö oikeasti pitää meidän musiikkinäytelmästä. Silloin katsomoon (toivottavasti) istuu tavalliset ihmiset, ei ensi-illassa olleet kutsuvieraat eivätkä toisessa esityksessä olleet vapaalipulliset sukulaiset ja kaverit. Toisaalta taas niiltä "taviksilta" ei saa suoraan palautetta, elleivät he oma-aloitteisesti ota yhteyttä kulttuuritoimistoon tahi sitten jollain muulla tavalla mielipidettään ilmaise. Joka tapauksessa ainakin Etelä-Suomen Sanomien kriitikko piti meistä. Loistavaa arvostelua voi käydä katsomassa Etlarin sivuilta.

Ensi viikolla mitataan myös näyttelijöiden työmotivaatiota. Huomenna alkaa seitsemän päiväinen työviikko, johon sisältyy kahdeksan kahden tunnin esityspläjäystä. Siitä tulee heviä. Sen jälkeen onkin sitten aika suunnata ansaitulle lomalle etelään:) Kivaa!!

Kivaa onpi myöskin se, että Mikko oli katsomassa esitystä:) Nytpä en näekään häntä piiiitkään aikaan. Höh. :(

Mutta kuitenkin. Hyvä fiilis esitysten suhteen tällä hetkellä. Saa nähdä, miltä tuntuu loppuviikosta.

Ei kommentteja:

Tyttö tuli!

Olin aivan varma, että vauva syntyisi etuajassa, kuten veljensäkin. Laskettu päivä lähestyi, eikä kehossa tuntunut harjoitussupistuksien lis...