sunnuntai 3. heinäkuuta 2005

Ensi-ilta häämöttää

Huomenna alkaa ensi-iltaviikko. Torstai-iltana onpi eka näytös. Hieman pelottaa. Mä en ole vielä pystynyt vakuuttamaan itseäni, että osaisin näytellä.

Tällä viikolla meillä on ollut pohjoismaalaisia vieraita, joiden kanssa tehtiin englanniksi traileriversio meidän Miekat kivessä -revyystä. Esitettiin se eilen ja se meni ihan hyvin. Sain onneksi näytellä mykkäroolin=) Loukkasin reisilihakseni torstaina, mutta onneksi pystyin kuitenkin tanssimaan. Nyt se on jo melkein hyvin voipa. Jeah. Se rooli on kirottu, koska poika, jonka piti esittää sitä, joutui auto-onnettomuuteen viikko sitten ja satutti nilkasta nivelsiteet. Tai en mä tiedä, mitä sille ihan tasan kävi, mutta kyllä hän hengissä on.

Meidän suomenkielisen version kannalta viime viikko oli turha ja raskas. Työpäivät olivat pitkiä ja yöt lyhyitä. Yövyin neljä yötä keskustassa yhdellä koululla (jossa muut ulkomaalaiset yöpyivät) ja oli sellainen olo, että olisin ollut ulkomailla. Mutta onneksi ensi viikolla on vain iltaharjoituksia, joten saa nukkua pitkään!

Hii, kesä on kyllä ollut kiva! Kahden viikon päästä Italiaan!!!!!

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Nyt paistatellaan kotomaassa pari viikkoa ja sit hellitellään helteessä pari viikkoa ulkomaassa =)

Loma puolessa välissä, eikä tunnu vielä missään! Voisi jatkua kyllä vielä vaikka elokuun...
MVH -din syster.

Tyttö tuli!

Olin aivan varma, että vauva syntyisi etuajassa, kuten veljensäkin. Laskettu päivä lähestyi, eikä kehossa tuntunut harjoitussupistuksien lis...