sunnuntai 9. maaliskuuta 2014

Haasteita elämään

Tänään pääsi käymään sillä tavalla, että pääsin istumaan Suomen suurimman frisbeegolfseuran hallitukseen.

Tällainen järjestötoiminta on jossain määrin kiinnostanut jo pitkään, mutta olen aina pohtinut, kuinka paljon se mahtaa viedä vapaa-aikaa. Mietin jo asukastoimikuntaankin osallistumista tänä vuonna, mutta kun se muutto on haaveissa, niin en viitsinyt. Tämä fribajuttu kuulosti hyvältä. Innostuin. Hieman kyllä jännitti äänestyksessä, että mahtaako tällainen noviisi hallitukseen päästä, kun ei ole kauheasti kokemusta moisista jutuista, mutta ihan kivasti sain ääniä. Ehkä siksi, että olin kiinnostunut yhdestä "nakista", mitä tuskin kukaan muu olisi halunnut vastuulleen :D. Mutta nyt meitä on jopa kaksi naista, eli 1/3 hallituksen jäsenistä naisia. Hienoa! Kiva päästä tutustumaan, miten tällaiset järjestöhommat oikein toimii ja vaikuttamaan itsekin oikeasti lajiin ja erityisesti syventymään sen saloihin ja sääntöihin alan kokeneiden harrastajien seurassa. Eikä näin aikuisena ole haittaa siitäkään, että saa uusia kavereita - varsinkin kun kovin moni nykyisistä kavereista ei asu lähellä.

Olen viime kesästä asti ollut melko aktiivinen fribaaja naisten kisoissa Turussa. Vaikka taidot eivät pidemmälle riitä, innostus on edelleen kova. Olen myös mukana järjestämässä tapahtumaa toukokuulle, jolla yritetään saada lisää innokkaita N A I S I A frisbeegolfin pariin. Ja tämä on kyllä hallituksessakin yksi tavoitteitani. Miten lisätä naisharrastajien määrää tässä mahtavassa miesvaltaisessa ulkoilmaharrastuksessa?

Mielenkiinnolla odotan näitä uusia haasteita.

Ei kommentteja:

Tyttö tuli!

Olin aivan varma, että vauva syntyisi etuajassa, kuten veljensäkin. Laskettu päivä lähestyi, eikä kehossa tuntunut harjoitussupistuksien lis...