lauantai 29. kesäkuuta 2013

Sormus

Löysin tänään vihkisormuksen ja nyt jahkailen, mitä siihen oikein kaiverretaan. Onneksi sitä ei tarvinnut päättää heti, vaan sain lahjakortin kaiverrusta varten. Tosi vaikeaa keksiä, sillä en halua mitään kornia, mutta en pelkkiä nimiäkään. Enkä liian erikoista, ja suomeksi haluan. Yksi tai kaksi sanaa. Simppeliä (ylläri!).

Samalla kertaa jätin kihlasormuksen rodinoitavaksi ja pienennettäväksi. Sen osto kun sattui viime vuonna siihen aikaan, kun olin vielä synnytyksen jälkeisessä turvoitustilassa, enkä tajunnut itse sitä. Tuli siis hankittua liian iso sormus.

Simppeli.
Vois siinä jotain kiehkuraa olla.
Mut ei mitään timantteja. Korkeintaan pari.
Mut ei mitään sellaisia törröttäviä timantteja.
Valkokultainen, sopii kihlasormukseen.

Mitään täydellistä visiota sormuksesta minulla ei ole ollutkaan. Se toisaalta vaikeutti SEN OIKEAN löytymistä, mutta toisaalta taas olin avoin vaihtoehdoille. Suurimpana rajoittavana tekijänä koin budjetin. Sormukset on ihan törkeän kalliita. Vaikkei niitä bling bling timantteja olisikaan.

Tänään siis kiertelin kolmessa kultasepän liikkeessä ja löytyihän se sormus aika pikaisesti. No sieltä kolmannesta kaupasta. Olin ajatellut, etten hanki sormusta mistään ketjuliikkeestä, mutta ajattelin ne käydä ensin läpi. Yksityisten liikkeiden määrä ja kiertely ahdisti mieltäni jonkin verran, ja päädyin sitten hankkimaan sen sormuksen, mikä ensiksi vaikutti mieluisalta. Olo helpottui, sillä häihinkään ei ole enää kovin montaa viikonloppua aikaa. Kävipä vielä sellainen tuuri tämän hankkimisajankohdan suhteen, että liikkeessä oli kaikki kultakorut - 50 %, joten sormuksen lähtöhinta oli hieman suurempi kuin alunperin olin ajatellut. Jos olisin ollut fiksu, niin olisin valinnut alkuperäisen budjetin hintaisen sormuksen ja säästänyt sen puolet siinä. Mutta taisin olla vähän ahne :). No en ollut. Enemmän päätöksen vaikutti kuitenkin sormuksen ulkonäkö. Ei sillä hinnalla niin väliä.

Mutta minkälainen sormus sitten onkaan?
Onko sitä bling blingiä?
Entä niitä kiehkuroita?
Valkokultainen se ainakin on :).

1 kommentti:

Kaisa kirjoitti...

Ahaa, kaiverrus on päätetty :)

Tyttö tuli!

Olin aivan varma, että vauva syntyisi etuajassa, kuten veljensäkin. Laskettu päivä lähestyi, eikä kehossa tuntunut harjoitussupistuksien lis...