maanantai 11. kesäkuuta 2012

Varpaat!

Väinö on löytänyt varpaansa. Vielä ne eivät ihan suuhun asti mene, mutta hienosti osaa ottaa niistä kiinni. Sängyssä ja sitterissä varpaat löytyvät hyvin, mutta lattialla selinmakuulla ei, sillä hän kierähtää yleensä heti vatsalleen. Kierähtäminen sujuukin jo todella ketterästi, mutta toinen puoli on vielä hakusessa. Oikeastaan hän kyllä osaa kierähtää myös vasemman kautta, mutta hän ei jostain syystä halua.

Treeniä sitterissä

Uskomatonta, että nyt on jo kesäkuu ja sekin on jo pian puolessa välissä. Aika tuntuu menevän ihan mielettömän nopeasti, vaikka olenkin päivät pitkät kotona. Viime viikolla (vai oliko se toissa viikolla) katselin jo, milloin pitää hakea päivähoitopaikkaa ja otin selville, miten se systeemi ylipäätänsä toimii. Tuli todella inhottava olo, sillä en todellakaan haluaisi vielä miettiä moisia! Viimeistään ensi vuoden alussa on kuitenkin mentävä töihin. Toivottavasti saan edes jotain töitä ja voisin aluksi tehdä vaikka nelipäiväistä viikkoa. Olisihan se kiva kasvattaa lapsi kotona, mutta eipä taida olla taloudellisesti mahdollista ja haluan kyllä myös "luoda uraa". Toivottavasti saisin heti koulutusta vastaavaa työtä!

5 kommenttia:

iku kirjoitti...

Teen tässä todella tieteellisen hypoteesin, että Väinöstä tulee vasenkätinen. Kummalle puolelle itse kierähtäisit, kun olet lattialla selällään?

Kaisa kirjoitti...

Samalle puolelle. Mut oon vasenjalkainen :) Vasenkätisyys Väinöllä on kyllä mahdollista, kun isäntä ja eno ovat vasureita.

Anonyymi kirjoitti...

...ja vasen käsi on löytänyt varpaat ensin!

Kaisa kirjoitti...

Ja oikea peukku menee suuhun useammin!

Anonyymi kirjoitti...

ja mummon kaks serkkuu ja mummon kaks ukkii, ja Väinön ukin veljen poika ja...

Tyttö tuli!

Olin aivan varma, että vauva syntyisi etuajassa, kuten veljensäkin. Laskettu päivä lähestyi, eikä kehossa tuntunut harjoitussupistuksien lis...