perjantai 29. kesäkuuta 2012

Taikaa!

RuttuNutun blogissa on arvonta meneillään. Pakko oli osallistua, sillä hänen tekemät paidat ovat aivan mielettömän näköisiä ja mielikuvituksellisia.


Nokkamuki on ollut tosi hyvä. Harjoiteltiin ensin veden kanssa, sillä en halunnut "heittää hukkaan" vaivalla pumpattua maitoa, enkä vastikettakaan halunnut antaa. Tänään annoin maitoa ja kaikki meni vaikkei sitä ollutkaan kuin alle puolidesiä! Mutta silti: kaikki meni. Ehkäpä päästään isännän kanssa joku ilta vaikka leffaan ja viedään Väinö hoitoon :).

Äiti auttaa...

...mutta osaan juoda tästä jo vähän ilman apuakin.

MAMin taikamuki on siis kyseessä. Citymarketin tuttipullo- ja nokkamukivalikoima oli yllättävästi kasvanut. Vertailtiin hieman vaihtoehtoja ja olin netistäkin hieman keskutelupalstoilta lukenut, mitkä olisivat hyviä. Tietenkin on ihan käyttäjästä kiinni, mikä kelpaa :). Taikamukissa on pehmeä(hkö) nokka, mikä on vielä ikenien kanssa hyvä, mutta nokka ei ole silikoninen, kuten useimmat pehmeät nokat ovat. Pienen vertailun ja pähkäilyn jälkeen kysyin isännältä: "No, mikä otetaan?" "Otetaan sellainen, missä ei oo mitään noita kuvioita." Koska itse en osannut päättää, niin otettiin sitten tuo, missä ei ollut kuvioita eikä ylimääräisiä röpellyksiä. Siinä sivussa tuli kolme hyvää puolta pullosta: 1) Koska nokka ei ole silikoninen, materiaali ei muistuta tuttipullojen tutteja, mitkä eivät miellyttäneet Väinöä, 2) Pullossa ei ole ripoja/kahvoja, joten siirtyminen oikeaan mukiin saattaa olla helpompaa, kun nyt jo ote (ei kuitenkaan ylläolevassa kuvassa) on useimmiten oikeanlainen, 3) Tietysti se, että kelpaa meidän ronkelille pojalle :).

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

onnea kasvun ihmeille!

Tyttö tuli!

Olin aivan varma, että vauva syntyisi etuajassa, kuten veljensäkin. Laskettu päivä lähestyi, eikä kehossa tuntunut harjoitussupistuksien lis...