torstai 6. lokakuuta 2011

Sintti osaa maiskuttaa

Käytiin maanantaina rakenneultrassa ja siellähän näkyi pikkuinen nöpönenä. Kaikki jäsenet ja sisäelimet olivat paikallaan. Vähän oli kaino sintti jälleen, sillä kunnollista sivuprofiilikuvaa kasvoista ei saatu. Ensimmäisessäkään ultrassa ei saatu sivukuvaa, vaan sintti näytti meille koko ajan takapuolta :D. Tällä kertaa päästiin kuitenkin näkemään, kun hän maiskutti lapsivettä. Oli kyllä niin suloista, vaikka kuva olikin melko epäselvä.

Sain muutamat äippäfarkut lisää. Mulla on tällä hetkellä käytössä useammat farkut, mitä normaalisti :D. Täytyy sanoa, että melko mukavia housuja ovat. Ei purista!

Työt tosiaan jatkuvat vielä marraskuun loppuun. En voisi olla tyytyväisempi tähän järjestelyyn. Enää ei sitten haittaisi, vaikka joutuisi joulukuun olemaan työttömänä. Olen joutunut kyllä kokemaan eräänlaisen "kulttuurishokin". Ensinnäkin olen tottunut tekemään töitä niin, että se on joko kokonaan fyysistä tai edes osittain liikkuvaa. Nyt istun paikallani näyttöpäätteen äärellä. Toisena, olen tottunut myös siihen, että teen liki jatkuvasti töitä toisten ihmisten kanssa. Nyt teen töitä yksin omassa pienessä kopperohuoneessa. Onneksi kuitenkin nykyisetkin työtehtävät vaativat vuorovaikutustaitoja, mutta vain pienen osan siitä, mitä aiemmin. Enemmän joutuu itsenäisesti työskentelemään. Toisaalta on kyllä ihan virkistävää tehdä välillä aivan erilaista työtä. Täytyy lopuksi vielä lisätä, että toivon aivan mahdottoman paljon, että saisin luoda urani elintarviketeollisuudessa, sillä se on oikeasti monitahoinen ja mielenkiintoinen ala tehdä töitä.

Ei kommentteja:

Tyttö tuli!

Olin aivan varma, että vauva syntyisi etuajassa, kuten veljensäkin. Laskettu päivä lähestyi, eikä kehossa tuntunut harjoitussupistuksien lis...