perjantai 14. lokakuuta 2011

Autokaupoilla osa 2

Ja niin meidän perheeseen tuli hopeanharmaa Renault Clio. Pieni ja pippurinen kaara, jolla saadaan nyt pärjätä. Omasta mielestämme saatiin hyvin tingattua hintaa ja ollaan oltu tyytyväisiä. Hinnan tinkauksen lisäksi saatiin vielä loppuunkuluneiden kesärenkaiden tilalle valmiiksi asennettuina uudet kesärenkaat. Auto tuotiin meitä varten Espoosta Raision Automaahan koeajoon, eivätkä ne olleet laittaneet talvirenkaita mukaan. Loppujen lopuksi, kun isäntä tänään soitteli talvirenkaiden perään, saadaan uudet talvirenkaatkin. Niistä kun ei vieläkään ollut mitään kuulunut ja autokauppias lupasi tarjouksen hyväksyttyä, että he tilaavat uudet mikäli renkaat eivät viikossa tule. Ihan viikkoa ei ole vielä mennyt (paitsi kauppakirjan teosta), mutta aamut alkavat olla jo kylmiä ja pian tietkin liukkaita.


Olen nyt muutaman päivän ajan körötellyt tuolla kärryllä töihin. Täytyy sanoa, että melko stressaavaa hommaa se on edelleen. Aamulla on kiva ajella, kun ei ole paljoa liikennettä, mutta töistä kotiin tullessa on jo kaistojen vaihdon kanssa tuskailua. Ei ole vielä tarvittavaa rohkeutta sujuvaan kaistanvaihtoon. Eilen muuten sain paperiajoluvan tilalle oikean - tosin väliaikaisen - ajokortin vankikarkurikuvineen.

Ollaan myös kilpailutettu vakuutusyhtiöitä. Melko ikävää ja hankalaa hommaa... Vielä odotellaan muutaman yhtiön tarjouksia. Aika hintavaa tuo vakuuttaminen on. Huh. Insinöörimäisesti tarjoukset näpytetään Exceliin vertailun helpottamiseksi :D.

Ei kommentteja:

Tyttö tuli!

Olin aivan varma, että vauva syntyisi etuajassa, kuten veljensäkin. Laskettu päivä lähestyi, eikä kehossa tuntunut harjoitussupistuksien lis...