tiistai 4. lokakuuta 2011

Autokaupoilla

Bongattiin kiva auto, jossa oli kaikki tarvittavat ominaisuudet ja mentiin lauantaiaamuna hyvissä ajoin autokauppaan ajatuksena koeajaa se. Otettiin suoraan yhteys myyjään ja se ei löytänyt avaimia mistään, vaikka tarkisti, ettei autosta ole kauppoja tehty. Hetken kuluttua viereiselle tiskille käveli keski-ikäinen pariskunta myyjän kanssa. Ne olivat olleet potkimassa sen saman auton renkaita. Myyjä teki tarjouksen, mies totesi siihen, että on kyllä kallis. Siinä sitten myyjien kesken oli puhetta, että mekin ollaan kiinnostuttu siitä autosta, jolloin se mies teki vastatarjouksen. Myyjä hyväksyi sen. Mies tuikkasi siihen väliin meille, että auto on myynnissä. Kehtasi kaupata sitä sitten eteenpäin meille! Oltiin aika tyrmistyneitä ja mietin, tarvitsiko se oikeasti sitä autoa. Me oltaisiin tarvittu. Ja olisitte nähneet sen miehen ilmeen! Se oli täynnä omahyväisyyttä, vittuilua ja ylemmyyttä. Vitsin kaljamahainen juntti! Siinä sitten kuultiin myös, ettei ne olleet sitä edes käyneet koeajamassa. Toivottavasti se auto leviää keskelle ei mitään. Olisi varmaa pitänyt alkaa itkeä ja heittää kaikki säälikortit peliin.

Kaipa meille on sitten vielä parempi auto jossain. Lottovoitto olisi kiva, jotta voisi vain kävellä autokauppaan ja tilata juuri sellaisen auton kuin haluaa, eikä tarvitsisi katsella käytettyjen autojen tarjontaa. Puuh. Ehkä sitten joskus isona on varaa johonkin sellaiseen autoon, minkä oikeasti haluaa.

Ei kommentteja:

Tyttö tuli!

Olin aivan varma, että vauva syntyisi etuajassa, kuten veljensäkin. Laskettu päivä lähestyi, eikä kehossa tuntunut harjoitussupistuksien lis...