sunnuntai 4. syyskuuta 2011

Teoriakoe

Kuluneella viikolla oli autokoulun teoriakoe. Pääsin läpi vain kahdella virheellä! Jes jes! Mulla oli ennen teoriakoetta ajotunti. Opettaja sanoi ajotunnin alussa, että nyt on kaikki asiat käyty läpi ja ajellaan vain. Se toi jotenkin kummasti itsevarmuutta ja tunnin aikana oli hyvät turinatkin opettajan kanssa. Olen kyllä ollut tosi onnellinen siitä, että sain naisopettajan, sillä meillä on ollut kyllä hyvät puheenaiheet joka tunnilla. Tunnelma on ollut jotenkin välitön eikä ole tarvinnut olla kiusaantuneessa hiljaisuudessa. Ajattelin ennen autokoulua, etten varmasti pysty keskustelemaan alussa ajon aikana, mutta eipä se ole ollut ongelma. Välillä on kuitenkin täytynyt keskittyä kunnolla ja on jäänyt juttu hetkeksi kesken. Mutta kuitenkin, unohdin ajotunnin aikana, että olen lopuksi menossa teoriakokeeseen, joka oli kyllä hyvä juttu. Näin vanhempana olen alkanut jännittää todella kovasti ihan kummallisia juttuja. Jos olisin ollut vain kotona ja odottanut, että koska mun pitää lähteä, niin olisin kyllä ollut täysi hermoraunio. Nyt alkoi jännittää vasta kun istuin tietokoneen ääreen.

Töitä on enää neljä viikkoa jäljellä. Jatkosta on kyllä puhuttu, mutta en vielä tiedä miten käy. Tällä hetkellä tuntuu siltä, että säästölinjalla ollaan, eikä jatkoa varmaankaan tule. Toisaalta olisi kyllä kiva saada töitä loppuvuodeksi, toisaalta taas työttömän arki lomana olisi ihan paikallaan. Olen viimeksi pitäynyt kesälomaa vuonna 2006. Saa nähdä, miten käy. Vakituisia töitä on kuitenkin ihan turha lähteä hakemaan tässä vaiheessa. Mahtaisinko kelvata henkilöstövuokrauksen kautta jonnekin pätkätöihin?

Meidän mustasilmäsusanna päätti kukkia vasta syyskuussa. Laitoin ne kyllä aika myöhään kasvamaankin, että eipä ihme. Kauhean suuren köynnöksen se kuitenkin viitsi kasvattaa ennen kukkia. Annoin sen sitten kasvaa mihin suuntaan vain, en jaksanut sitä turhaan pakottaa tiettyyn suuntaan kasvamaan, kun kuitenkin halusi mennä valoa kohden. Olisi pitänyt varmaan vähän lyhentääkin sitä jossain vaiheessa. Enpä ottanut sen kasvatusta liian vakavasti :). Hauskasti kyllä alaspäin valuneet/kasvaneet oksat kiertyivät takaisin ylöspäin omaa varttaan pitkin. Luonto on kyllä ihmeellinen. Tässä vain osa köynnöstä.


Yksikään susanna ei kuitenkaan ole mustasilmäinen... ehkä hyvä niin. Meillä on kokonaisuudessaan onnellinen perhe, köynnöksiä myöten :).

Ei kommentteja:

Tyttö tuli!

Olin aivan varma, että vauva syntyisi etuajassa, kuten veljensäkin. Laskettu päivä lähestyi, eikä kehossa tuntunut harjoitussupistuksien lis...