lauantai 24. syyskuuta 2011

Ajokortti

Jee, pääsin inssistä läpi ja sain "ajokortin". Siis kolmeksi viikoksi lapun, jolla voin todistaa, että olen kelvollinen liikenteeseen auton ratissa. Sitten pitäisi saada se kortti. Inssi meni itsessään ihan kivasti. Ei jännittänyt oikeastaan yhtään ja tuli vain muutama virhe. Inssinä oli semmoinen leppoisa mies, mikä oli just hyvä, sillä se toi rauhallisen tunnelman siihen tapahtumaan. Ajoin katsastusasemalta kotiin meidän parkkipaikalle (jouduin tietysti peruuttamaan parkkiruutuun) ja eri reittiä takaisin katsastusasemalle :). Mukava reitti, jota olen ajanut ajotunnillakin.

Enemmän mua jännitti ajaa autoa niin, että isäntä oli kyydissä :). Hän on kylläkin sitä mieltä, että ajan "vähän" hiljaa, mutta perustelen sitä sillä, että olen ollut auton ratissa alle 20 kertaa, joten tarvittava rohkeus ja itsevarmuus puuttuu edelleen. Mieluummin olen hieman liian varovainen kuin tyhmään rohkea.

Tänään leivoin itselleni kakun ajokortin saamisen kunniaksi :). Nam. Tuli aika tuhtia suklaakakkua. Ohjeen bongasin muistaakseni Kotiliedestä. Siinä kuva oli kyllä erilainen ja epäilenkin, että a) kirjoitin ohjeen väärin tai b) ohje oli lehdessä väärin. Sillä ohjeella ei nimittäin voinut saada niin kuohkeata kuorrutetta, mitä siinä kuvassa oli. Mutta hyvää tuli silti!



Tänään käytiin myös koeajamassa muutamaa autoa. Tuntuu, että meillä on hieman liian suuret vaatimukset auton ominaisuuksia kohtaan suhteessa siihen, mikä on meidän budjetti. Kauppoja ei vielä tehty. Täytyy käydä varmaan ensi viikolla katsomassa ja ajelemassa uudelleen uusia vaihtoehtoja. Ehkä pitää vain tyytyä johonkin rämäautoon :D.

Mut vitsit: meitsillä on nyt ajokortti!

2 kommenttia:

iku kirjoitti...

You made it!
Drive safely!

Kaisa kirjoitti...

Pidempi loma on myös tervetullut :) Enpä ole moneen vuoteen kunnon lomaa pitänytkään. Sitä paitsi pienellä mahalla voin paremmin tehdä ne pakolliset asiat: siivota tilaa tulokkaalle ja sen tavaroille sekä kodissa, että kellarissa (tosin siellä tilaa tarvii toivottavasti tulevan auton renkaat...). Eli tekemistä kyllä riittäisi, vaikkei töitä saisikaan.

Tyttö tuli!

Olin aivan varma, että vauva syntyisi etuajassa, kuten veljensäkin. Laskettu päivä lähestyi, eikä kehossa tuntunut harjoitussupistuksien lis...