sunnuntai 1. toukokuuta 2011

Hyvää vappua!


Kokeilin vapun kunniaksi sokerimassan työstämistä kakun kuorrutteeksi. En tiedä, oliko sokerimassassa jotain vikaa, sillä se vain lohkeili koko ajan, vaikka yritin sitä lämmittää. Lopputulos oli kuitenkin herkullinen :) Myös kakun kasaus ja sisus olivat kokeiluja, mutta olen melko tyytyväinen lopputulokseen :D. Nam! Nyt myös ymmärrän, miksi noiden kukkasten tekemiseen on omat muotit. Tuli aika röpelöt reunat, mutta toisaalta se saattoi johtua siitä, että se massa mureni niin helposti.

Vapunaatto näytti aluksi tältä. Satoin räntää ja rakeita ja vettä ja välillä aurinkokin paistoi. Ilta jatkui epävakaana, mutta kivaa oli silti. Onneksi ei satanut koko aikaa.

Käytiin myös katsomassa ja kokemassa lakitus Taidemuseonmäellä. Tällä kertaa oltiin aika ylhäällä ja oli jälleen kerran hienoa nähdä se valkolakkimeri.


 Sadesäällä oli isännän ilmapallokin ihan masentunut :D.


Vappuna tuli myös suru-uutinen: ukki kuoli. Käytiin juuri viikko sitten katsomassa häntä ja sanoin jo silloin, että hän näyttää jo ihan valmiilta hautaan. Ei jaksanut enää kauaa. Ehkä hyvä niin, ettei tarvinnut enää huonokuntoisena vain maata sängyssä - kuten teki viimeiset neljä vuotta.

1 kommentti:

iku kirjoitti...

Onpa keväinen kakkunen!

Tyttö tuli!

Olin aivan varma, että vauva syntyisi etuajassa, kuten veljensäkin. Laskettu päivä lähestyi, eikä kehossa tuntunut harjoitussupistuksien lis...