tiistai 26. huhtikuuta 2011

Stressiä?!

Eipä suotta stressiä... Opinnäytetyön aikataulu on mennyt aivan liian tiukille ja muutenkin täysin plörinäksi. Huomenna olisi tarkoitus esittää työ seminaarissa, enkä ole vieläkään saanut palautetta koulusta! Näin yksi yö unta, että ohjaavaopettaja toi sen minulle ja sanoi, että se on täysin ala-arvoinen, eikä sitä voi hyväksyä ja työ oli täynnä punakynää.

Olen parina yönä nähnyt myös unta tulevasta työstäni. Menen siis kesäksi samaan tuttuun firmaan töihin, mutta työnkuva muuttuu vastuullisemmaksi. Viime yönä näin unta, ettei mulle oltu kerrottu, että mihin aikaan aloitan työt ja menin vain työpaikalle (jotain ihme rämeikköä pitkin... taisi olla vaikutteita Kung Fu Panda -pelistä) eikä töissä sitten ollutkaan ketään muita.

Kuva: http://www.gamesjm.com

Kaikkein suurin huoli mulla on siitä, että ehdin saamaan kaikki paperihommat kuntoon määräaikaan mennessä, joka on ihan liian pian. Kaikki kurssit ovat kunnossa, mutta juuri tuon opinnäytetyön suhteen voi tulla kiire. Ensin pitäisi saada korjaukset opettajalta, sitten korjata ja sopia palaveri ja kun kaikki on ok, niin vielä lähettää se plagiointiohjelman tarkistettavaksi ja englanninkielinen tiivistelmä pitää myös tarkistuttaa ja sitten vielä kansittaa koko työ ja palauttaa eri tahoille... Niin ja saada arviointi tehtaanjohtajalta. Ja sitten voipi palautella vasta niitä lippulappusia. Reilun viikon päästä (tai kahden... siitäkään en ole enää varma). Miten nämä kaikki jäi näin viime tippaan? Jossain kohtaa aikataulut eivät menneet kuten olisin toivonut ja kävi näin. Työhän oli periaatteessa valmis jo yli kuukausi sitten!

Toisaalta onhan niitä valmistumispäiviä muitakin kuin se virallinen päivä...

2 kommenttia:

iku kirjoitti...

Kyllähän me sitten juhlitaan, ei se niin päivästä ole kiinni! Vaikka varmaan olisi kiva päättää kevät valmistujaispaprun kanssa.

Onko teillä ihan valmistujaispäivä, vai saako "todistuksen" sitten kun on kaikki plakkarissa, esim. mahis saada myös kesäkuussa, jos ei toukokuuksi ehtisi tulla kaikki palaute??

Hyväksyykö sen työn vain laitoksenne, vai pitääkö siinä olla se tehtaankin arvio mukana pakollisena?

Tsemiä! Josko ne asiat taas vaan järjestyisivät. Ja ei maailma tuohon kaadu, tiiät kuitenkin että kaikki on tehty.

Niin, ja eikös se ois helppo olla töissä, jos siellä ei olisi ketään, joita vahtia.

Kaisa kirjoitti...

Joo valmistusmispäiviä on se mihin tähtään 26.5., 31.5. ja 30.6. Mut toi eka noista on se virallinen ni olis kiva olla ihan "juhlissa" :) Viimiset omat juhlat. Ja sovittuna päivänä juhlitaan eniveis!

Kyllä tehtaalta pitää olla arvio kans. Palaute varmaan ehtii tulla, mut sit kaikki tuo muu paperihomma yms. Tiukille taitaa mennä.

Tyttö tuli!

Olin aivan varma, että vauva syntyisi etuajassa, kuten veljensäkin. Laskettu päivä lähestyi, eikä kehossa tuntunut harjoitussupistuksien lis...