maanantai 18. huhtikuuta 2011

Ihana kevät!

Kevät yllättää aina. Viime viikko oli oikeastaan ensimmäinen kevätviikko Turussa. Leskenlehtiä ja perhosia on jo näkynyt. Perjantaina kaivoin kesäpyöräni esille ja huraitin 13 kilometrin lenkin. Eilisessä aurinkoisessa säässä meni 21 km. Eikä tuntunut missään!

 Halistenkosken kuohuja

Kevätsiivous on jatkunut vaiheittain. Eilen tuli siivottu kylppäri perusteellisesti ja pari päivää sitten ehdin pesemään olohuoneen ikkunatkin kunnes aurinko alkoikin paistaa. Ihanaa, kun ei tarvitse enää katsella linnun kakkaa ikkunassa :D.

Palautin vihdoin ja viimein opinnäytetyöni kouluun perjantaina. Yritin lähettää sen myös töihin viimeiseen tarkastukseen ja arviointiin, mutta niillä olikin alkanut viikon mittainen loma jo perjantaina. Oli muutenkin jo pieni paniikki, että ehdinkö saada kaikki valmiiksi ennen määräaikaa. Täytyy heti pääsiäisen jälkeen hoputtaa niitä lukemaan työni.

Tuntuu, että olen mielettömän uupunut tästä keväästä. Pinna tuntuu olevan tosi kireällä ja hermot seitin ohuet. Myös tulevaisuus mietityttää. Onneksi tällä viikolla ei ole ollenkaan koulua ja saan rauhassa tehdä mitä haluan. Viettää lomaa (siivoillen). Työt alkavat kuitenkin heti vapun jälkeen.

Ei kommentteja:

Tyttö tuli!

Olin aivan varma, että vauva syntyisi etuajassa, kuten veljensäkin. Laskettu päivä lähestyi, eikä kehossa tuntunut harjoitussupistuksien lis...