sunnuntai 6. helmikuuta 2011

Ahkeruutta

Eilen tuli ihmeellinen siivousvimma :). Kaikki kukat saivat suihkun, siivosin vaatehuonetta (torstaina kävin jo läpi omat vaatteet ja viisi kassillista vaatteita ja laukkuja meni hyväntekeväisyyteen) ja järjestelin vähän keittiönkaappeja yms. Sitten päätin lopulta ommella lattiatyynylle uuden päällisen, johon ostin kankaat joskus viime vuoden maaliskuussa muistaakseni. Edellinenhän näytti tältä.


Kuviointi oli jo rispaantunut liki kolmessa vuodessa. Tuo ei siis enää sopinut meidän värimaailmaamme. Uusi päällinen näyttää tältä.


Tuo puu on verhokankaasta ja sillä on koristeltu myöskin rahin päällinen.


Mulla ei ole koskaan ollut tuossa tyynyn päällä sitä alkuperäistä päällistä, koska se oli niin ruma. Ostin tuo aikoinaan jostain alennusmyynnistä ja on kyllä kiva ollut. Vähän iso vain välillä, kun sitä ei käytetä (ei siis ole sille tässä asunnossa kunnollista ja riittävän tilavaa säilytyspaikkaa).

Eilen teki mieli myös tappaa aikaa neulomalla. Lapasia aloitin jo aikaisemmin, mutta jotenkin ne ei sittenkään innostanut niin paljoa ja kesken ovat edelleen. Olen haaveillut myös uusista pitkistä villasukista, sillä entiset ovat jo puhki ja löysin Novitan sivuilta mallin, jossa pääsen opettelemaan paria uutta neulontatekniikka.


Nämä Bambu-sukat aloitetaan kärjestä ja silmukat luodaan magic cast on -tekniikalla ja sukka neulotaan koko ajan pitkällä pyöröpuikolla. Lisäksi kantapää tehdään tiimalasi-tekniikalla, enkä ole sitäkään ennen kokeillut. Ihan mielenkiintoista tehdä tuttu juttu uudella tavalla. Ja sukkiinhan käytetään tietysti joululahjojen jämälangat :).

Kävin tällä viikolla myös töissä pitkästä aikaa ja pieni ahdistus putosi harteilta opinnäytetyön suhteen. Nyt on kiva jatkaa sitä taas eteenpäin. Lisäksi sain varmennettua, että kesällä on mulle töitä. Ajattelin, etten halua tähän opinnäytetyön jälkeen heti työnhakuruljanssia (siis vakkaritöitä), vaan "rentoudun" kesän tutussa työpaikassa tuttujen ihmisten kera.

2 kommenttia:

iku kirjoitti...

On kiva lukea, että uusi vuosi on alkanut ahkeroiden kaikenlaisia kauniita asioita ja asiat järjestyvät!!!

Tänä vuonna ei valiteta -eihän...ainakaan turhasta. Ehkä myönteisten asioiden jakaminen tuo vain lisää myönteisiä asioita. Hoppas så!

Tänään nautin auringosta ja lumesta -vain vuoristosilhuetti puuttui kuvasta, mutta upea koskinäkymä korvasi sen !

Kaisa kirjoitti...

Se on kyllä jännä, että joskus yhtäkkiä tuntuu että kaikki asiat järjestyy samaan aikaan. Tai sitten se menee niin, että kun yksi asia järjestyy, niin ne muutkaan ei sitten enää tunnu niin pahalta.

Kuten lupasin: tämä vuosi omistetaan ahkeruudelle, mutta levolle täytyy myös järjestää aikaa :).

Tyttö tuli!

Olin aivan varma, että vauva syntyisi etuajassa, kuten veljensäkin. Laskettu päivä lähestyi, eikä kehossa tuntunut harjoitussupistuksien lis...