tiistai 29. joulukuuta 2009

Maidonvaahdotin


Maidonvaahdotin. Maitovispilä. Näin tuon kapineen joskus Tiimarissa ja nauroin sille, koska pidin sitä todella turhana kapineena. Silloin en ollut vielä tutustunut mutteripannuun tai omatekemään latteen tai cappuccinoon. Ostin kuitenkin tuollaisen kerran Ikeasta ja siitä tuli nopeasti hyvinkin mieluisa keittiöväline. Ennen joulua se meni kuitenkin rikki. Tuntui todella oudolta. Jotenkin olen tottunut juomaan espressoni kuuman maidon ja maitovaahdon kera. Muuten se ei oikein maistu yhtä herkulliselta. Nyt oli sitten ostettava uusi tilalle. Kahviherkutteluhetket on taas pelastettu!

Uudessa Bialetin Venus -pannussa on jokin valmistusvika. Sen kierteet eivät tunnu sopivan toisiinsa ja liitoskohta falskaa kahvia valmistettaessa. Kävin kaupassa hypistelemässä samanlaista ja se toimi ihan hyvin. Lähetin sähköpostia nettikauppaan, josta pannu oli tilattu, ja sieltä tulikin melkein heti vastaus. Onneksi pannu saadaan vaihdettua. Jostain syystä mokkapannulla keitetystä kahvista on tullut tärkeä osa elämää.

Ei kommentteja:

Tyttö tuli!

Olin aivan varma, että vauva syntyisi etuajassa, kuten veljensäkin. Laskettu päivä lähestyi, eikä kehossa tuntunut harjoitussupistuksien lis...