torstai 30. heinäkuuta 2009

"Kasvis"ruokaviikko

Sunnuntaina päätin, että tämä viikko saa olla terveysviikko. Lomalla tuli mässäiltyä niin paljon kaikkea, että minulla oli tarve tietynlaiseen puhdistautumiseen. Jos ei muuten niin ainakin henkisesti. Elikkäs kasvisruokaa ja ei karkkeja ollenkaan!

Maanantai lähti ihan hyvin liikkeelle pinaattikeitolla nam. Tiistaina iski suunnaton laiskuus ja päätin, että jos nyt sitten välttäisin edes punaista lihaa. Hipsin naapuriin kiinalaiseen ravintolaan lounaalle, jossa sattuikin olemaan juuri lempiannokseni lounaslistalla - kanaa kungpo. Ruoka oli oikein hyvää ja ravitsevaa. Keskiviikkona - eilen - tein itselleni ruokaisan tonnikalasalaatin joka jäi suurimmaksi osaksi syömättä, sillä ei vain ollut nälkä. Töissä iski kuitenkin jo melkein puolen tunnin päästä työnvuoron alettua ihan kauhea himo lämpimään ruokaan ja lihapulliin ja perunamuussiin! Niitä oli sitten pakko saada ja onneksi Shellillä sattui olemaan juuri niitä kylmäkaapissa! Se siitä sitten. Nyt on uuniin menossa soijamakaronilaatikko. Valinta soijankäyttöön oli lähinnä laiskuusperäinen: en jaksanut käydä kaupassa ja soijarouhetta löytyi kaapista.

Mutta karkkiin en ole koskenut (kolmeen ja puoleen päivään). Vaikka työkaveri eilen tarjosi karkkia ja kiusasi vielä jättämällä pussin pöydälle ja sosiaalitiloissakin oli karkkia niin en syönyt yhtään. Kohta on taas reikiä hampaissa kun syön ihan liikaa karkkia.

Terveysviikon päättä (heh) lauantai, jolloin ajattelin leipoa muutaman marjapiirakan :D. Pakko saada leivontatuotteita pois jääkaapista.

Ei saa olla liian tiukka tällaisten suhteen, mutta joskus pieni kuri on hyvästä :).

1 kommentti:

hoppadohup kirjoitti...

Jos tätä tekstiä on uskominen niin mä oon ikuisella terveysviikolla ja dieetillä :D

Tyttö tuli!

Olin aivan varma, että vauva syntyisi etuajassa, kuten veljensäkin. Laskettu päivä lähestyi, eikä kehossa tuntunut harjoitussupistuksien lis...