sunnuntai 8. helmikuuta 2009

Kaisa

Löysin netistä tällaisen kuvauksen nimestä Kaisa (+kaikki Katariinat ynnä muut). Kuinka monta osumaa löydät? Mä löydän ainakin muutaman :D.

"Kreikan alati puhdas, siveä.

Hermostunut ja impulsiivinen. Seksuaalinen. Älykäs ja näyttää sen muillekin. Melko vaikea luonne, mutta elää mielenkiintoista elämää. Luja tahto, vaikkakaan ei vie työtä loppuun asti. Tyytyväinen itseensä, pitää itseään erittäin älykkäänä. Terveys riippuu paljon psyykkisestä olotilasta. Hermostosysteemi epätasapainossa. Välttämätöntä nukkua ja levätä. Pitää miellyttävistä ja hyödyllisistä ihmisistä.

Loistaa miesten seurassa ulkonäkönsä ansiosta. Väittelee. Liikkuvainen ja vilkas. Pitää laulamisesta ja tanssimisesta. Artistimainen. Onnistaa elämässä. Häntä ympäröidään huolenpidolla."


Käytiin eilen Himoksella päiväreissulla laskemassa. Sain vihdoin ja viimein alleni laudan ja ihan hyvinhän se laskeminen laudalla meni. Viimeksi olin laudan kanssa rinteessä kuusi vuotta sitten. Yksi iso mustelma tuli, kun kaaduin suoraan toisen siteen takaosaan. Ja totta puhuen, ei nilkkakaan kauheasti tästä toiminnasta pitänyt, mutta siitä saan syyttäää itseäni, sillä unohdin ottaa nilkkan tukisiteen mukaan. Hauskaa kuitenkin oli, vaikka pari kertaa usko loppuikin liian vaikealla reitillä ja tuli "hieman" kiroiltuakin.





Nyt antaudun irtokarkkien pauloihin ja yritän saada itseni irtautumaan vitutuksesta ja tekemään selkkareita ja lukemaan huomiseen mikrobiologian labratenttiin (klo = nyt 19:53...). Hieman potuttaa se, että keskiviikkoon mennessä on liian monen asian palautus ja aikaa on ihan liiiiiian vähän. Huomisenkin päivän täyttää kevyt 12-tuntinen koulupäivä. Onneksi keskiviikon jälkeen helpottaa elo ja koulu. Ja viikon päästä onkin jo loma!

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

aika hyvin luonnehdittu, onnistunut nimenanto "elämän taiteilijalle".
mistä tollainen nimianalyysi löytyy?

Kaisa kirjoitti...

http://www.mariposa1.vuodatus.net

Kaisa kirjoitti...

musta toi "pitää itseään erittäin älykkäänä" on just paras xd

Tyttö tuli!

Olin aivan varma, että vauva syntyisi etuajassa, kuten veljensäkin. Laskettu päivä lähestyi, eikä kehossa tuntunut harjoitussupistuksien lis...