perjantai 23. tammikuuta 2009

Vieroitusoireita


Terveyttä osaa arvostaa eniten silloin, kun ei ole terve ja liikuntaa/urheilua silloin, kun siihen ei ole kykeneväinen.

Alpeilta lähdettäessä yöllä, minulle tuli yskä. Se on yskä on ollut sitkeä tähän päivään asti ja muuttanut pahuusasettaan koko ajan. Kävin tiistaina lääkärilläkin sen takia, mutta pelkkää flunssa kuulemma on. Oma diagnoosini on, että minulla on vieroitusoireita Alppi-ilmastosta. Voisiko minulle siis kirjoittaa "lääkkeeksi" parin viikon loman Alpeilla sairaskulukorvauksen piikkiin? Oikeasti tämä on alkanut tympimään aivan täysillä! Yskä ei ota loppuakseen ja kylkeen sattuu ihan mielettömästi. Olen syönyt kohta kaksi viikkoa erilaisia Läkerol-pastilleja ja kurkkukarkkeja ja uhmannut niissä kaikissa askeissa olevaa tekstiä: "Liiallisella käytöllä saattaa olla laksatiivisia vaikutuksia".

Hieman alkaa risomaan myös se, etten ole päässyt harrastamaan liikuntaa ja nostelemaan puntteja ja hikoilemaan BodyPump-tunnilla. Tosin BodyPump-tunnille en taida ihan hetkeen muutenkaan uskaltaa osallistua nilkan takia. Ja juoksemaankin tekisi jo kovasti mieli, mutta ei niin ei. Tammikuun salimaksu taisi mennä täysin hukkaan. Tässä tilanteessa taas tajuaa sen, kuinka paljon voimaa, tarmoa ja positiivista energiaa urheilusta saa.

Muuten kaikki on loistavasti. Elämä hymyilee kovinkin leveästi :D.

3 kommenttia:

Kohtuullinen kirjoitti...

Kyllä se ilmastonmuutos oikeesti voi saada aikaan tuollaisen vaivan kuin sulla. Äiti sairastui viime vuonna tullessaan takas Thaimaasta. Sen yskä ja köhiminen jne. kesti 3kk. Eikä siihen oikein mikään auttanut. Koita kestää.

iku kirjoitti...

Työkaverin konsti kaiken sairastelun torjuntaan ja ensipoireisiin -kossukurlaus. Siiis vain kurkun kurlaukseen, ei suurempia määriä. Kuulemma toimii. Voit testata toimiiko ku jo pitkittynyt tauti.

Kaisa kirjoitti...

Kokeilin heti alkuun jo Jekulla. Ei toiminut.

Tyttö tuli!

Olin aivan varma, että vauva syntyisi etuajassa, kuten veljensäkin. Laskettu päivä lähestyi, eikä kehossa tuntunut harjoitussupistuksien lis...