keskiviikko 17. joulukuuta 2008

Viimeisten tenttien ahdistusta

Tässä ei ole mitään järkeä.
  • Kaksi tenttiä samana päivänä, toinen klo 8:15 (mikrobiologian labra), toinen 10:15 (elintarviketekniikka). Tämä on koulun sääntöjen vastaista, eivätkä marinat auttaneet kokeiden uudelleen järjestelyihin.
  • Kumpaankin tenttiin on valtavat määrät luettavaa materiaalia. Jälkimmäisen tentin materiaali on sellaista "suomea", että huh. Kpyptan avaamiseksi tarvitaan valtava määrä aivokapasiteettia, keskittymistä ja aikaa. Voiko puuduttavampaa ja sekavampaa tekstiä olla?
Siispä suoraan nuorisokielellä sanottuna: Kaisalla paloi kiinni!

Niinpä otin äitin neuvosta vaarin (tentit selätetään yksi kerrallaan) ja päätin siirtää mikrobiologian tentin hamaan tulevaisuuteen. Sen kun saa uusia niin monta kertaa kuin on tarpeen, niin suosiolla luen siihen rauhassa. Muuten jo valmiiksi iso kupla päässä kasvaa entisestään ja räjähtää. Elintarviketekniikan ensimmäisestä osatentistä sain 5, joten sen toista osatenttiä en halua siirtää, muuten joudun uusimaan koko alueen kerralla (vain yli 1000 slidea salakirjoitusta)!

Argh. Viimeisten päivien ahdistusta. Onneksi huomenna helpottaa ja ALKAA LOMA! Jihaa!

1 kommentti:

Kaisa kirjoitti...

Oli kyllä paras päätös ikinä keskittää lukeminen "yhteen" aiheeseen.

Tyttö tuli!

Olin aivan varma, että vauva syntyisi etuajassa, kuten veljensäkin. Laskettu päivä lähestyi, eikä kehossa tuntunut harjoitussupistuksien lis...