maanantai 15. joulukuuta 2008

Blood III

Kävin tänään - näin joulun alla - kolmannen kerran luovuttamassa itsestäni 4,5 dl verta. Tällä hetkellä melkein kaikista veriryhmistä on pulaa, joten menkää tekin! Hemoglobiiniarvo oli huimat 142! Siinä oli mistä antaa pois. Jännä juttu se, että vaikka nyt tietää, kuinka se luovutus menee, joka kerta jännittää sen piikin laittaminen käteen. Tällä kertaa se meni nopeammin kuin ehdin tajutakaan. Hyvä niin :D. Toisaalta aina vähän jännittää myös se hemoglobiinin mittaaminen, tai siis lähinnä se, että riittääkö arvo luovuttamiseen (>125). Totesin tänään, että taidan olla meidän perheessä ainut luovutuskelpoinen henkilö. Olenko oikeassa?


Enää kaksi tenttiä jäljellä seitsemästä. Puuh. Eilen tappelin fysiikan lukemisen kanssa ja luovutin jossain vaiheessa, kun sain kaikista laskuista koko ajan vain vääriä tuloksia. Tentti meni odotetusti ja osasin (luultavasti) viidestä tehtävästä kolme. Eli ei olisi lisälukeminen/-laskeminen auttanut yhtään. Tosin ei se tentti mennyt kavereillakaan yhtään paremmin.

Ja pari selkkaria pitäisi vielä vääntää puhtaaksi. Tämän syksyn ehdottomasti hankalinta on ollut se, että osa selkkareista on pitänyt tehdä ryhmässä. En tykkää siitä ollenkaan. Kaikilla on erilaiset tavat tehdä selkkaria ja aina ei viitsi kritisoida toisen tyyliä, vaikka ajattelisikin oman tyylin olevan parempi. Onneksi nämä jäljellä olevat saa tehdä yksin, kun vain saisi käppyrät väännettyä ja tulokset laskettua ja analysoitua.

Eli pian alkaa loma ja Alppi-reissu odottaa matkaan lähtijöitä!!!

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

onnea "elämän antajalle" =verenluovuttajalle! täällä yksi, joka ei yllä noihin lukuihin hb:n suhteen. ja voimia tenttien loppurutistukseen. yksi kerrallaan ne selätetään. -e-

Tyttö tuli!

Olin aivan varma, että vauva syntyisi etuajassa, kuten veljensäkin. Laskettu päivä lähestyi, eikä kehossa tuntunut harjoitussupistuksien lis...