maanantai 8. joulukuuta 2008

Kanaa

Tämän takia valitsen joka kerta kuin on mahdollista kokonaiset maustamattomat broilerin rintafileet, vaikka aikoisinkin ne paloitella itse. Röhnät pois, lihat paloiksi, omat marinadit kylkeen, hetkeksi jääkaappiin ja lopuksi wokkipannulle! Eikä oikeasti ole työlästä ollenkaan!

No nyt kun taas pääsin vauhtiin, niin voisin avautua siitä, että minua kyllä usein mietityttää ja ärsyttää se, että kaikki pitäisi nykyään valmistua nopeasti (siis varsinkin ruoka) ja sitä varten kehitetään kaiken maailman eineksia. Itse olen huomannut sen, että nimenomaan se ruoan laittaminen on mahtavaa ja ruokaakaan ei tule hotkittua, koska se on tehty tunteella ja ajalla, eikä pikaisesti pussista. Ja alusta asti omatekemä ruoka on muutenkin paljon parempaa. Ja terveellisempää.

Terveisin: elintarvikkeisiin suuntautuva tuleva insinööri.

Ei kommentteja:

Tyttö tuli!

Olin aivan varma, että vauva syntyisi etuajassa, kuten veljensäkin. Laskettu päivä lähestyi, eikä kehossa tuntunut harjoitussupistuksien lis...