perjantai 25. heinäkuuta 2008

Matkatavaroita ja kärpäsiä

Ei ne kärpäset siihen etikka-ansaan menneet. Multa menee hermo niihin! Äkkiä kauppaan katsomaan, mitä sieltä löytyy. Kuulemma myös punaviini on hyvä loukku. Onnistuiskohan se?

Vielä pitää kehua kahta matkatavaraa, mitkä oli mukana reissussa viime viikolla. Enää en lähde ulkomaille ilman käsien desinfektioainetta tai rakonestopuikkoa. Tuo rakonestopuikko oli ihan mahtava, koska ostettiin uudet flip flopit ja niistä tunnetusti tulee rakot isovarpaan ja etuvarpaan väliin. Nyt ei tullut rakon rakkoa! Käsigeeli (Professorin antiseptinen käsigeeli) oli taas tarpeen monessakin tilanteessa, muun muassa ennen ruokailua, ja se meni myös lentokoneessa käsimatkatavaroissa (koko 100 ml).

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

osta raidia tai baconia, kerta suihkaus riittää esim. kun lähdet töihin! haisee pahalle ja ovat myrkkyä, mut saa käyttää sisälläkin. toinen vaihtoehto on olla kaveria kärpästen kanssa...-e-

Kaisa kirjoitti...

ostin jotain myrkkyä, jota saa laittaa multaakin ja poistaa ongelman kokonaan. raid kuulemma vain tappaa ne elävät kärpäset, muttei niitä, mitkä vielä muhii munana mullassa. nyt näyttäis siltä, että mun tökötti tepsi. kuulemma auttaa muihinkin ötököihin, kuten muurahaisiin ja sokerikärpäsen toukkiin. kannatti kerrankin kysyä myyjältä.

Kaisa kirjoitti...

TOIMI! Jee!

Ai niin. reissussa on hyvä olla mukana myös jonkinnäköisiä hygieniapyyhkeitä tai vaikka oma vessapaperirulla. joskus nimittäin voi olla niin, että vessamaksua vastaan saat vessapaperia. jos et maksa, on omat paperit oltava mukana. näin cannesissa.

Tyttö tuli!

Olin aivan varma, että vauva syntyisi etuajassa, kuten veljensäkin. Laskettu päivä lähestyi, eikä kehossa tuntunut harjoitussupistuksien lis...