keskiviikko 2. toukokuuta 2007

Toukokuu

Taas kuukausi muuttui. Aika menee mielettömän nopeasti.

Olo on ontto. Nyt ei tarvitse enää kirjoittaa. Mitäs sitä nyt sitten tekisi? Täytyy alkaa prepata pääsykokeisiin, jos niihin kutsu vain kävisi. Eli matikkaa, kemmaa ja bilsaa pitäisi päntätä, mutta onneks se on hauskaa. Harmi vaan, että olen unohtanut niin paljon! Se on kyllä totta, että abiturientin yleissivistys on huipussaan. Vitsi sitä on joskus ollut fiksu...ainakin jollain tasolla. Nyt olis tarkoitus ajaa sitä fiksuutta takaa ja saada se kiinni. Onko se enää mahdollista?

Olin perjantaina esiintymässä koululla ihan vain muutaman minuutin pituisella pätkällä, mutta silti esiintyminen tuntu ihanalta pitkästä aikaa. Pääsispä taas teatteriin! Se oli niin kivaa aikaa. Tuntuu omituiselta, kun mun haaveet on niin erilaisia keskenään. Olis tosi ihanaa, jos ne pystyis joskus yhdistämään. Saisi elää unelmiensa elämää.

edit// Euroviisuja odotellessa voit kuunnella täydellistä euroviisua...:)

edit2// enkä voi uskoa tätä sattumaa: juuri tänään muistin, että koneella odottaa pelinaisten 5. tuotankokausi, jota en pystynyt syksyllä katsomaan, koska olin hollannissa. just äsken huomasin, että 4. tuotantokausi tulee uusintana neloselta. JEEEE!! ehkä maailman paras ja kieroin sarja, suosittelen!!!

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

NO,kirjoittamisen jälkeen voit siis harrastaa lukemista. Sun pitää varmaan kehittää joku uusi tieteen ala -"bilsaballet" tai jotain. Kuviot ja kaavat -jotain yhteistä matematiikkaa ehkä.

En varmaankaan ehdi sun päättäjäisiin (kun päättö tulee), on mulle huonoja aikoja nuo sun esitykset ja sit työt on vähän niin ku hoidettava loppuun 2.kesäkuuta asti. Mut lupaan vaikka päättäjäisjätskit kesällä seuraavassa valitsemassasi kohteessa: Näsinneula/Turun linna/Ideapark. Kolme kovaa vaihtoehtoa...

Aurinkoa kaivaten, Ärrä

Tyttö tuli!

Olin aivan varma, että vauva syntyisi etuajassa, kuten veljensäkin. Laskettu päivä lähestyi, eikä kehossa tuntunut harjoitussupistuksien lis...