keskiviikko 1. maaliskuuta 2006

remontti

Meijän talossa alkoi sitten perustuksien peruskorjausten purku. Niin ne sanoi. Kyllähän sieltä porausta kuuluu... Täytyy vaan kestää. Onneksi on toinen koti=)


Mä osti Damista sellaisen meksikolaisen onnenkilpikonnan. Tekstin mukaan se tuo omistajalleen pitkää ikää ja onnellisuutta. Niin niin. Ajattelin, että mun onni kääntyis, mutta en nyt sitten tiiä. Tuo koulu nyt taas harmittaa kun siellä ei ole oikein hyvä olla. No joo. Elämä on, sanovat.

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

iii-hana kilppis! mulle kans! heiluuko sen pää ja häntä niinku niillä vyötiäisillä? kyllä se tuo onnee!!! voimaantua voi mistä tahansa asiasta tai esineestä, kun se tuottaa mielihyvää...
koulusta: sähän voit pätevöityä aikuiskasvatukseen ja hakea töitä turun taideakatemiasta, niin taso nousee...(ei ollu piikki) -e-

Kaisa kirjoitti...

Tuo kilppis on suurinpiirtein sen pikkuvyötiäisen kokoinen ja kyllä sillä pää heiluu. Olikohan niillä vyötiäisillä sama voima? EI.

Oli aika huono ei-piikki. Musta vaan tuntuu, että kaikki mitä teen tai sanon, on väärin. Aina tyrmätään. Ei hirveästi itsetunto pääse nousemaan. Nyt mä päätin, että olen pari päivää puhumatta, ellei mulla ole pakollista sanottavaa (viikonloppu poislukien ja kouluaikaa koskien). Silloin ei kukaan voi mun mielipiteitä teilata. Ni!

Kaisa kirjoitti...

Nii ja toi teilus ei tule opettajilta vaan opiskelukavereilta. Mä en tunne oloano tällä hetkellä hirveen hyväksi meijän luokassa.

Anonyymi kirjoitti...

Ciao!

Väsyneenä, mutta matkasta kolhuitta selvinneenä ja kaikki kylkiluut ehjänä vaikka vuorilta alas tulinkin suksilla, Saksan lumimyrskyt niin teillä kuin merellä kokeneena, lintuinfluenssan välttäneenä vaikka kalapizzaa söinkin, saavuin jälleen Suomeen klo 03 tänään. Oli oikeen antoisaa tänään töissä muutamalla yöunitunnilla? Taisin puhua vähän mitä sattui...

Sä oot ostanu näköjään perinteisesti puddinkia ja kirjan Amista, mä hilasin muutaman kilon pastaa, öljyä ja suklaata mukanani. Tulehan käymään tai tuun käymään niin saat omat tuliaisesi pois.

Aurinko paistoi vuorilla joka päivä ja pieni päivetyskin tuli hankittua=) Loma oli lomaa!!!

2800km vuoristoteitä ja liikenneruuhkaa takana

akkiir

Tyttö tuli!

Olin aivan varma, että vauva syntyisi etuajassa, kuten veljensäkin. Laskettu päivä lähestyi, eikä kehossa tuntunut harjoitussupistuksien lis...