maanantai 8. elokuuta 2005

Suklaakakkua

Mmmmmmm. Olipas hyvää ruokaa. Kolme ystävääni, Tampereelta, Kokkolasta ja Helsingistä, oli vierailulla viikonloppuna ja tarjosin heille italialaisen menuun. Alkuruoaksi oli tomaattipastaa (kunnon annos tietenkin:) ), pääruoaksi kinkku/pinaattimunakasta, paistettuja perunoita ja tomaattia sekä jälkiruoaksi suklaakakkua (tää oli oma Klobbar-lisäys) ja panna cottaa kinuskikastikkeella. Aterian kanssa tietenkin nautittiin hyviä italialaisia punaviinejä. Saksasta ostettu ranskalainen punaviini ei ollut kovinkaan hyvää... se on vielä juomatta. Ei ollut aterian jälkeen enää nälkä. Tänään saa syödä vielä pastaa.

Eilen käytiin katsomassa Linnunradan käsikirja liftareille. Mä rakastuin hahmoon nimeltä Marvin. Hmm, se oli robotti...:) Mutta jos on lukenut kyseisen Douglas Adamsin kirjan niin kannattaa käydä katsomassa. Ja sitten odotellaan enää jatko-osaa.

Kohta pitäis varmaankin alkaa jo tehdä sitä jazztanssikilpailuihin suunnittelemaani sooloa ja ryhmis materiaalia. Pöh. Ei ole tällä hetkellä oikein ideoita. Ehkäpä sitten kun laittaa verkkarit jalkaan ja pääsee saliin niin ideoita tulee. Tai sitten ei.

Mutta hei. Hyvin menee, mutta menkööt ^_____^

Ei kommentteja:

Tyttö tuli!

Olin aivan varma, että vauva syntyisi etuajassa, kuten veljensäkin. Laskettu päivä lähestyi, eikä kehossa tuntunut harjoitussupistuksien lis...