maanantai 18. huhtikuuta 2005

Pyörällä pääsee

Eilen ei ollut mitään tekemistä ja ulkona oli aivan ihana kevätsää. Niinpä päätin lähteä pienellle lenkille. Tulin kotiin ja halusin silti vielä ulos. Ajattelin, että Naantalissa olisi kiva käydä. Harmi, etten löytänyt sinne menevien bussien aikatauluja. Sitten keksin, etten ole käynyt vielä kertaakaan Ruissalossa. Niinpä sitten päätin lähteä sinne. Pyörällä.

Matka oli aivan loistava. Ihanan raikas meri-ilma oli virkistävä ja rauhoittava. Pidin pienen evästauon Ruissalon kylpylän rannalla ja luin Aku Ankan taskukirjaa (oli pakko ostaa, kun en ole VUOSIIN sellaista hankkinut...). Sinivuokot ja leskenlehdet kukkivat pyörätien varrella ja oli ihanan kevät-kevät. Sinne on pakko pyöräillä uudestaan, kun lehdet ovat puissa. Matkaa kertyi noin 25 kilometriä.

Kotiin tullessa ajattelin, että jotain pitää vielä tehdä. Kävin leffassa katsomassa The Woodsmanin, joka ei kylläkään ollut mikään sunnuntaielokuva.

Ja siskolle terkkuja, että paranee pian!!!

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Nauti elämän pienistä iloista, silloin kun voit -ja muistele niitä sitten kun et iloitse!

Uskaltaakohan sun kanssa lähteä pitemmälle reissaamaan, kun lyhyemmältäkin reissulta sai niin muisteltavan muiston...=)

terveisin sisko ja sen kylkiluu(t) nro9

Kaisa kirjoitti...

ei vaan: uskaltaakohan SUN kanssa lähteä reissaamaan, vai pitääkö sua holhota koko ajan, ettet satuta itseäs lisää=)=)

terv. entinen rämäpää meistä kahdesta=)

Tyttö tuli!

Olin aivan varma, että vauva syntyisi etuajassa, kuten veljensäkin. Laskettu päivä lähestyi, eikä kehossa tuntunut harjoitussupistuksien lis...