sunnuntai 16. huhtikuuta 2017

Köh köh

Kaksi viikkoa vierähtänyt flunssan kourissa. Ensin alkoi ihan tavallisella kurkkukivulla, sitten niistin räkää paketilliseen nenäliinoja ja tämän viikon tiistaina totesin, että lääkäriin on mentävä. Olin yrittänyt nenäkannun avulla sysätä orastavaa poskiontelotulehdusta pois, mutta en onnistunut. Oireet olivat kyllä paljon lievemmät kuin aiemmilla kerroilla (ei tuntunut, että yläleuka olisi lähtenyt irti).

Olo on ollut voimaton. Eilen teimme päivän reissun vanhempieni luokse Hollolaan ja kotimatkalla olin autossa aivan "töttöröö". Onneksi hyvät yöunet toivat tälle päivälle hieman voimia.

Nyt alkaa olla jo ikävä lenkkeilyä ja salillakäyntiä. Kahteen viikkoon en ole tehnyt mitään, paitsi parina päivänä pyöräillyt työmatkan (ok, sekin oli oikeasti liikaa!).

Kummallisinta - ja parasta - on se, että muu perhe on pysynyt terveenä. Onko niin, että kun olen saanut huonosta sisäilmasta poskiontelo-oireita, ovat ne riesana nyt tästä lähin aina flunssan yhteydessä? Ei nimittäin ole kiva juttu.

Ei kommentteja:

Tyttö tuli!

Olin aivan varma, että vauva syntyisi etuajassa, kuten veljensäkin. Laskettu päivä lähestyi, eikä kehossa tuntunut harjoitussupistuksien lis...