maanantai 13. lokakuuta 2014

Enterorokko osa 2

Eipä osattu arvata, että enterorokko on jälleen meillä vierailulla. Väinöllä oli pahannäköinen näppylä + punoitus kädessä - jo toinen (eikä kyllä näyttänyt vesirokkonäppylältä), joten kävimme eilen näyttämässä sitä lääkärillä. Väinöllä oli myös kaksi viikkoa sitten korkea kuume ja oli valitellut kitalakeaan. Olipa sielläkin jokunen näppy. Hassua puhua enterorokosta, kun näppyjä on muutama. Tauti on ilmentynyt aivan erilaisena kuin viime talvena.

Enterorokko nyt...

... ja tammikuussa...

... tammikuussa....

... ja minun käsi tammikuussa
(eikä tämä ollut edes pahimmasta vaiheesta!)
Sormet ja varpaat ristiin, että tämä entero on tällainen kesy tapaus! Taitaa oikeasti olla jo jokseenkin voiton puolella. Väinö on ainakin ollut kuumeen jälkeen tosi pirteä. Viime viikolla tosin päiväkotipäivien jälkeen äiti on ollut ihan ykkönen, eikä äiti ole saanut mennä minnekään ilman Väinöä. "Äiti, mä haluan tulla lenkille mukaan!" Sitten tehtiin rataslenkki.

Olen useasti kehunut tätä meidän sisäpihaa. Asutaan keskustan laitamilla ja täällä on oikein viihtyisää. Kaupungin vilinä ei ylety tänne asti, vaikka ruutukaava-alueella asutaankin. Keinu ja hiekkalaatikko riittää leikkivälineinä, kun voi myös potkia palloa, heittää frisbeetä ja bongailla oravia.






Tämä piha voittaa entisen hiekkaisen piha-alueen 10-0!

Ei kommentteja:

Tyttö tuli!

Olin aivan varma, että vauva syntyisi etuajassa, kuten veljensäkin. Laskettu päivä lähestyi, eikä kehossa tuntunut harjoitussupistuksien lis...