maanantai 23. kesäkuuta 2014

Muuttopuuhia

Muutto lähestyy hurjaa vauhtia!
Töistä sai hyviä laatikoita.

Eilen illalla laitettiin tori.fi-sivulle meidän tiskikone myyntiin. Ajattelin, että siellä se on muiden kanssa odottamassa, ei varmaan ihan heti mene. No meni. Alle vuorokaudessa. Toivottavasti uudessa kodissa on yhtä hyvä kone! Enpä ole ennen myynyt mitään Torin kautta ja hyvinhän kaupat meni. Ehkä tästä uskallaudun jopa luomaan itselleni tunnukset ja myymään muitakin turhia tavaroita.

Laatikoita olen pakkaillut tosi ahkeraa, pari ikkunaa pessyt (muutama vielä jäljellä), uunin pessyt sisältä ja takaa. Vaikka laatikoita ja jätesäkkejä on tullut pakattua paaaljon, ei se näy täällä muuten kuin vähentyneenä lattiatilana. Laatikot ja kaapit alkaa siis olla tyhjiä, kaikki esillä oleva on vielä esillä. Minulla on tavoitteena, että kerrankin tämä homma hoituu niin, ettei viimeisenä aamuna enää pakata kuin tyyliin kahvinkeitin. Toivottavasti onnistun siinä! (ilman paineita kumminkaan)

Vielä puuttuu uusi nettiyhteys. Meillähän on ollut sen verran luksusta, että vuokraan on kuulunut vesi, sähkö ja netti. Ensin sähköyhtiön valitseminen tuntui vaikealta, sillä niitä sähkönmyyjiä tuntuu olevan loputon määrä. Sitten tein niitä kilpailutussivustojen juttuja niin monta kertaa, että sieltä löytyi (toivottavasti) meille sopiva vaihtoehto. Nettiyhteydet ovat muuttuneet neljässä vuodessa reilusti. Hinnoittelu on muuttunut paljon, kuten myös tarjolla olevat nopeudet. Mokkulat ei meitä kiinnosta. Vesimaksuista tekisi mieli kysyä lapsialennusta :).

Huomenna saadaan avaimet. Ensin ne piti saada jo ennen juhannusta, mutta he päättivätkin sitten vähän maalata seiniä siistiksi. Kiva juttu mielestäni. Innolla odotan huomista!

"Väinö muuttaa!"

Ei kommentteja:

Tyttö tuli!

Olin aivan varma, että vauva syntyisi etuajassa, kuten veljensäkin. Laskettu päivä lähestyi, eikä kehossa tuntunut harjoitussupistuksien lis...