torstai 30. elokuuta 2012

Karhunpoika sairastaa, häntä hellikäämme, maito tuore lämpöinen hyväks olla voisi

Unikoulu oli kolmen yön katkolla Väinön nuhan takia, mutta nyt näyttäisi poika olevan niin reipas, että aloitetaan taas alusta. Huutoisat nukahtamiset ollaan saatu sillä pois, että toinen meistä (= minä) on Väinön vieressä kunnes hän nukahtaa. Kyllähän se vähän kitisee vielä, mutta ei huuda. Nukahtamisaika on lyhentynyt puolesta tunnista 20 minuuttiin. Siinä on samalla kiva hetki itselle lueskella. Nykyään tulee luettua ihan liian vähän.

Olen ottanut itselleni tavoitteeksi vähentää Internetissä vietettyä aikaa - varsinkin iltaisin. Tässäpä ensimmäinen konkreettinen onnistumistulos. Tykkään edelleen neuloa sukan sillä ohjeella, minkä opin ala-asteella. Novitan ohjeissa on usein kärkeen tehty nauhakavennus, minä pidän tuosta sädekavennuksesta.

Väinölle villasukat. Täytyy varmaan talvella tehdä isommat.
Sen verran jämptit tuli.
BB alkoi taas ja täytyyhän sitä jälleen kerran katsoa myötähäpeästä huolimatta. Sarjassahan on mukana iso kourallinen siideripissiksiä ja niiden toilailuja hauska seurata. Ei sillä, että normaalissa elämässä jaksaisin kyseistä ihmislajia. Ne vois kuitenkin pudota aika pian pois. Telkkaria katsellessa on kiva neuloa. Nyt kun vain saisi noista jämälangoista osan pois ja keksisi lisää neulottavaa :). Violettia lankaa olisi tarjolla. Tarvitseeko joku jotain? En halua tehdä Väinölle violettia villapukua talveksi.

Olohuoneemme koki mylläyksen, kun sinne saapui uusi, pienempi sohva. Nyt on paljon enemmän tilaa leikkiä ja (ne tietää, jotka täällä on käyneet) enää ei ole työtuoli keskellä kulkuväylää! Vielä muutaman kalusteen siirto makuuhuoneessa ja yksi lipasto sinne, ni sit on taas tilaa. Vaikka kyllä mua aika usein ahdistaa tää ahtaus, varsinkin kun on kaksi pyykkitelineellistä pyykkiä kuivumassa.

Ei kommentteja:

Tyttö tuli!

Olin aivan varma, että vauva syntyisi etuajassa, kuten veljensäkin. Laskettu päivä lähestyi, eikä kehossa tuntunut harjoitussupistuksien lis...