torstai 19. huhtikuuta 2012

Tipu tipu

Tänään oli hyvä päivä. Väinön päikkärit oli täydelliset! Aamulla heräiltiin vähän ennen yhdeksää. Väinö oli ihanan aktiivinen ja sosiaalinen aamulla ja ensimmäiset kolmen tunnin päikkärit hän nukkui parvekkeella. Puoli kahden maissa heräteltiin hänet ja hän jaksoikin taas innostua muun muassa Tipu-katselukortista kummitädin käydessä vierailulla. Kolmelta olikin taas kolmen tunnin päikkäreiden aika. Ne hän vietti vaunuissa, kun kävin kaupungilla kiertelemässä (ja vähän shoppailemassa). Kotiin tultua hän heräsi ja jaksoi taas olla innoissaan maailman menosta, kunnes kahdeksan aikaan saimme hänet jälleen nukkumaan. Siellä hän nyt kehdossa koisii yöuniaan :). Aikaisemmin iltapäiväpäikkärit ovat olleet hyvin hankalia. Hän ei millään malttaisi nukkua niitä. Täytyy siis vain ulkona nukuttaa, kun siellä uni tulee paremmin. Ihanaa, kun ei ollut koko päivänä väsymysnurinaa ollenkaan! Tällaisia päiviä lisää :). Ja vielä kun tulisi noihin yöunipätkiin aina pari tuntia lisää. Edelleen heräilen 2-3 tunnin välein joka yö... Kai nuo unet jossain vaiheessa pitenee.

Tipua tuijottaen.
Tipu-kuva oli tosiaan jälleen suosiossa, kun tehtiin isännän kanssa ruokaa. Hyvin viihtyi poika sitterissä, kunnes sitten olikin meidän ruokailun aika, niin hän alkoi tietenkin kyllästyä kuvaan ja nälkäkin taisi vaivata. Nuo Onnin ja Ilonan katselukortit on kyllä ihan huippuja. Kävin niitä hakemassa muutaman lisää tänään.

Olen törmännyt ongelmaan nimeltä Ankea imetysvaate"muoti". On fakta, että imetysaikana on käytännöllistä pitää imetyspaitoja. Ne vain ovat a) rumia, b) lyhyitä, c) osittain epäkäytännöllisiä. Eniten ärsyttää se rumuus. Nainen on uhkeimmillaan ja väsyneenäkin hehkeimmillään imetysaikana ja mulla on ainakin sellainen olo, että olisi ihana pukeutua NAISELLISESTI (ei yleensä ole sellainen olo!). Tänään kävelin siis kangaskauppaan ostamaan "tosi naisellisia" trikookankaita ja suunnittelin jo tuossa muutaman paidan. Vielä kun löytyisi jostain tarmoa ommella ne. Nyt on kyllä sellainen olo, että tekisi mieli tehdä käsitöitä. Myös kevät-/kesähattu olisi kiva kutoa tai virkata. Toivottavasti kankaat eivät jää pussin pohjalle, vaan saan oikeasti jotain aikaiseksi.

1 kommentti:

Kohtuullinen kirjoitti...

Pistä vaan poju tosiaan aina ulos nukkumaan, jos kerta sitten uni maittaa. Saat hyvin omaa aikaa ja tulee käsityötkin tehtyä. ;)

Tyttö tuli!

Olin aivan varma, että vauva syntyisi etuajassa, kuten veljensäkin. Laskettu päivä lähestyi, eikä kehossa tuntunut harjoitussupistuksien lis...