perjantai 8. lokakuuta 2010

Seula

Tänään askarteluharrastus meni askeleen eteenpäin, kun kävin ostamassa pienen seulan kankaanpainantaa varten. Ensimmäiseksi valmistui 6 t-paitaa koulukavereille huomiseen IOP-tapahtumaan (Insinööriopiskelijoiden päivät). Aika jees. Seuraavaksi painetaan sitten ne joululahjajutut :D. Tänä vuonna kaikki saa samanlaiset joululahjat. Mietin vain, että kuinka pitkälle mun pikkuseula oikein riittää. En viitsinyt heti alkuun ostaa isompaa, kun ei ollut isoja kuvia mielessä.

Olen suunnitellut myös taulunmaalausta. Mahtaakohan siitä tulla mitään :) Ideat on kaikki jo päässä ja paperilla. Enää puuttuu väri(t)/maali(t), kangas ja puukehikko, mihin sen kankaan voi sitten virittää. Maalauksesta tulee iso.

Neuletakkikin on nappeja vaille valmis. Hieman ärsytti lopputuloksessa hihojen saumat. Olisi pitänyt tehdä lisäykset hieman eritavalla, sillä niistä jäi pienet reiät :/. Mutta hieno siitä tuli! Kuvia sitten, kun se on kunnolla valmis.

5 kommenttia:

iku kirjoitti...

Onpas aikasta ihanan kuulosta, että olet löytänyt kädentaidoillesi jälleen tekemistä. On varmaan tietyllä tavalla rentouttavaa... Mä haluaisin kans jonain päivänä uppoutua musiikkiin, kuten joskus. Ehkä sitten eläkkeellä flyygelin ääressä...tai toivottavasti jo vähän aiemmin...

Kaisa kirjoitti...

Mietin tossa sabluunaa pienellä mattoveitsellä leikatessani, että onpas kivaa :) Vaikka siihen olis kyllä saanu hermonsa menemään melkein heti. Sellaista väkertämistä oli. Ihanaa tossa on just se, että ei ole sidottu mitenkään aikatauluihin. Tai, no jos joululahjoja tekee, niin sitten on se joulu siellä aikarajana, mutta kukaan ei tuu mua patistamaan vaikka ensi tiistaina klo 18 et nyt Kaisa tekemään noita painatuksia.

Vitsit, olen kyllä vuosia haaveillut tuollaisesta painatusseulasta! Luulen kyllä, että joudun jossain vaiheessa ostamaan isomman. Tuohon ei mahdu kuin vajaa A5.

Anonyymi kirjoitti...

hei, meillä on kai vielä varastossa Mikon seuloja, ellei niitä viety Hesaan - tuskin hän tarttee! -e-

Kaisa kirjoitti...

Muistinkin, että sillä on niitä. Olisi ihan mahtavaa, jos ne sais "lainaan".

Anonyymi kirjoitti...

kysäsepä itteltään, ennen kuin aletaan ettiin varastosta

Tyttö tuli!

Olin aivan varma, että vauva syntyisi etuajassa, kuten veljensäkin. Laskettu päivä lähestyi, eikä kehossa tuntunut harjoitussupistuksien lis...