keskiviikko 12. elokuuta 2009

Töitä ja töitä vain

Näin kesällä ei oikein tule päivitettyä tätä blogia, kun ei kauheasti ole muuta elämää kuin työ ja se vähän väsyttää. Enää reilu kaksi viikkoa ja sitten on taas koulun aika. Can't wait!

Mikrotukihenkilöjuttu on alkanut pikku hiljaa saada jo farssin piirteitä... Mut taidetaan muistaa tulevaisuudessa aika pitkälti siitä... Eikä se oikeasti ollut edes mikään ihmeellinen juttu. Miehet ei vain lue käyttöohjeita, naiset lukee.

Mulle vähän niin kuin luvattiin jo töitä ensi kesäksikin. Hyvä niin! Meinasin kyllä, että jos toukokuussa suorittaisin viimeisen harjoittelun ulkomailla ja sitten tulisi kolmeksi kuukaudeksi jälleen tänne töihin ja ehkä sitä opinnäytetyötäkin tekemään, mikäli mieluisa aihe löytyy. Ulkomaista Hollanti on yllättäen ollut vahvasti mielessä ja olen jo katsonutkin potentiaalisia paikkoja, mihin voisin harjoittelupaikka hakea. Täytyy nyt syksyllä ehti ensi töikseni ottaa yhteyttä kv-koordinaattoriin.

Ei kommentteja:

Tyttö tuli!

Olin aivan varma, että vauva syntyisi etuajassa, kuten veljensäkin. Laskettu päivä lähestyi, eikä kehossa tuntunut harjoitussupistuksien lis...