perjantai 11. tammikuuta 2008

Koulu alkoi taas

Kuinka mukavaa olikaan taas palata koulun penkille. Opiskelu on niin mahtavaa. Tiedossa ei ole helppo alkukevät, mutta aion olla sitäkin ahkerampi. Nyt on hirveä opiskeluvire päällä, mutta vielä ei oikein ole mitään mitä lukea tai päntätä. Että höh. Ehkä taas ensi viikolla sitten. Mä en voinutkaan osallistua venäjän kurssille, kun ei ollut enää paikkoja vapaana. Olisi pitänyt ilmoittautua heti silloin, kun sitä mietin.

Riikassa oli ihan kivaa ja kylmää. Varmaankin tuulet puhalsivat suoraan Siperiasta, mutta olihan Suomessakin aika kylmä, kun takaisin tultiin. Ja lunta, voi ihanuus! Nyt sitä ei kuitenkaan enää taaskaan ole. Lumi on jotenkin niin piristävää, kun se tuo valoa ja iloa tuon harmauden ja maailmanloppufiiliksen tilalle.

Niin ja lupasin, että kun täytän 26, en puhu enää samalla tavalla iästäni kuin nyt olen puhunut tässä pienessä ikäkriisissäni... eli vuodet vierivät, mutta vierikööt.

Ei kommentteja:

Tyttö tuli!

Olin aivan varma, että vauva syntyisi etuajassa, kuten veljensäkin. Laskettu päivä lähestyi, eikä kehossa tuntunut harjoitussupistuksien lis...