maanantai 8. lokakuuta 2007

Maanantai

No kyllähän se itku sitten tuli, kun kävin hakemassa vanhasta kodista vielä pieniä tavaroita, jotka oli sinne jääny. Oli kyllä outo fiilis viikonloppuna, mutta kai se täytyy välillä ollakin. Nyt on jo parempi fiilis.

Eilen sain laitettua kaikki huonekalut paikalleen ja nyt mahtuu jo kävelemään. Tästä tuli kiva asunto, vaikka onkin vielä epäsiisti. Eilen saatiin Eetun kanssa vaihettua jääkaapin kätisyys, josta olen ylpeä :) Täällä on nukuttanut tosi hyvin - en oo kertakaan ottanut unilääkeitä. Luulen että osa syy nukkumiseen on se, että tietyt asiat ei enää kummittele päässä niin sekaisina levällään vaan ovat jäsentyneet paikalleen. Toinen syy on myös se, että täällä on niin viileää... On kiva käpertyä illalla peittoon, mutta päivällä on inhottavan kylmää. Kun tuutte kylään, ottakaa villasukat mukaan!!! (muutamat varasukat on:) )
Ton keittokomeron on selvästi suunnitellut mies: kaapit on liian korkealla (yllän vain kahdelle alimmalle hyllylle!), jääkaapin ovi oli väärin päin (kukaan ei ollu tajunnu kääntää sitä ovea), tiskialtaita on kaksi, joista toinen on tosi pieni -> ei pysty tiskaamaan ilman extra-allasta... samoin kuivauskaappi on ehkä 40 senttiä leveä kaappi. Mutta toisaalta keittiö on uusittu ja siisti ja siinä pystyy tekemään pienestä tilasta huolimatta kolme kerrallaan pizzaa... :P no, oli kyllä vähän ahdasta.

Mutta, kuten sanoin, asunto on kiva ja viihtyisä (siivouksen jälkeen varmasti entistä viihtyisämpi). Säilytystilaa on ehkä liian vähän, mutta mulla on myös liikaa tavaraa. Vaikka paljon on menossa kirpparille, paljon on vielä semmoista tavaraa, mikä on turhaa -> pieniä muistoja elämän varrelta, mutta tällä hetkellä siis turhaa, tilaa vievää roinaa, jota ei osaa heittää pois.

Perjantaina on eka tentti ja ens viikolla monia lisää. On tosi vaikeeta saada ittensä lukemaan. Kyllä se siitä, kunhan saan siivottua asunnon, niin ei häiritse tämä sotku. Eli nyt vaan siivoamaan ja lukemaan.

Ei kommentteja:

Tyttö tuli!

Olin aivan varma, että vauva syntyisi etuajassa, kuten veljensäkin. Laskettu päivä lähestyi, eikä kehossa tuntunut harjoitussupistuksien lis...