keskiviikko 3. lokakuuta 2007

Bio vs. Elintarvike

Mähän aloitin opiskelut bio- ja elintarviketekniikan alalla, vaikka luulin opiskelevani pelkkää biotekniikkaa. Näin alussa ekana vuonna meillä on siis yhteiset opinnot ja tokana vuonna valitaan, kumpaan halutaan suuntautua. Nyt on alkanut tuntua hieman siltä, että ehkä se elintarviketekniikka kiinnostaisi hieman enemmän. Kummaa. Onneksi tässä on vielä koko vuosi aikaa miettiä ja pohtia, kumpi ala olisi kiinnostavampaa. Elintarvikkeet ovat niin joka päiväisiä, että olisi kiva olla niiden kanssa tekemisissä enemmänkin. Kaikki on koko ajan konkreettisesti esillä. Onneksi on aikaa miettiä suuntautumisvaihtoehtoa :). Oon vaan vitsillu siitä, että sitten kun tietää elintarvikkeista enemmän, mitä sitä enää uskaltaa suuhunsa pistää:).

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Joo, ja suklaan bioanalyyseja et sitten kerro mulle!

t.chokoholisti

Kaisa kirjoitti...

ehit lukea ton, ennekuin ehin sitä vähän uudistaa!!!
juu. jos pääsis CloettaFazerille suklaanmaistajaksi:)

Anonyymi kirjoitti...

Mäkään en halua sitten tietää mistään mitään! :) Haluan syödä jauhelihaa, vaikka siinä olisi 98 % jänteitä ja kaikki elimistöön varastoituvat karkkivärit ym. ovat myös tervetulleita. :D Ei totuutta mun korviin!!!

-J-

Kaisa kirjoitti...

voi teitä:)

Tyttö tuli!

Olin aivan varma, että vauva syntyisi etuajassa, kuten veljensäkin. Laskettu päivä lähestyi, eikä kehossa tuntunut harjoitussupistuksien lis...