tiistai 10. heinäkuuta 2007

Insinööri

Jaaha, pitäiskö mustakin sitten tulla se insinööri? Ainakin kouluun pääsin. Eli aika selvällä pistemäärällä pääsin lukemaan biotekniikkaa, jee. Luulen ainakin, että jee. Edessä on siis neljä vuotta haalareita...(äh.) No ainakin erilaisia haasteita. Ensimmäinen haaste taitaa olla se, että mitä bioteknikot tekevät työkseen... Tai onko niillä töitä ollenkaan? Ja tää on vielä mainittava, että valintakokeista sain 29/35 pistettä, joka mun mielestä oli tosi hyvä verrattuna siihen, että kirjoitin 6 vuotta sitten!

Tänään oli töissä TODELLA kiireinen päivä. Ihmisiä oli mielettömästi vaikka tilastollisesti ensi viikon tiistain pitäisi olla se kesän pahin. Onneks en ollu hahmona, vaan opastin lapsia tekemään kruunuja ja hattuja. Mutta vilinää riitti sielläkin. Mutta miettikääpä niitä, jotka oli karvapuvussa koko päivän: 7 tuntia halimista kädet ojossa ja lähinnä paikallaan seisomista, sillä siinä ihmismassassa ei paljon kuljettu eteenpäin. Mutta miettikään myös niitä lapsia, jotka haluavat nähdä muumit ja ympärillä on satamiljoonaa muutakin pikkulasta ja -aikuista jotka haluavat nähdä ne. Ja sitten ne rattaat, jotka tukkivat kaikki kulkuväylät... eli onneksi olin se "täti, joka niittaa hatun". Kuumia ja ryysistäyteisiä karvapäiviä odotellen (onneksi mulla ei ole niitä kuin alle kourallinen).

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

ONNEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!! siitä se taas lähtee -kaurapuuroa ja makaroonia seuraavat neljä vuotta -mutta jos on sitä mitä haluu, niin eiköhän se mielen ainakin virkeänä pidä! Sähän voisit miettiä vaihtoa vaikka Aasian maihin (Mongolia?/Japan!), siellä varmaan vois olla biotekniikan asiantuntijoita...kun on noita muitakin tekniikan osaajia.

Mäkin sain virallisen paprun, että olen nyt sitten jatko-opiskelija. Otetaanko yhteinen valmistumistavoite? 20.12.2012?

K.A. Kiri

Tyttö tuli!

Olin aivan varma, että vauva syntyisi etuajassa, kuten veljensäkin. Laskettu päivä lähestyi, eikä kehossa tuntunut harjoitussupistuksien lis...