tiistai 17. heinäkuuta 2007

Ale - Rea

Täytyy myöntää, että olen pari päivää kulkenut alennusmyyntien loppumyynneissä (vai miten lie sanotaan). En koko keväänä voinut ostaa mitään uusia vaatteita, kun ei ollut rahaa, mutta nyt löytyi muutamat kesähousut, hame ja pari paitaa. Ja kaikki suurinpiirtein -70%!!! Ja sain vielä semmoiset housut, joiden perään olin kuolannut vuoden ja olin kokeillut niitä monta kertaa, mutta ne olivat kalliit enkä koskaan tohtinut ostaa oikealla hinnalla. Mutta mikähän siin oikein on, kun uusista vaatteista tulee niin hyvä mieli? Vai onko se sitten se shoppailu? Muutama uusi t-paita olisi vielä kiva, mutta pitää varmaan odottaa seuraavaan palkkaan asti.

Huomenna on vielä töitä ja sitten onkin odotettu kolmen päivän vapaa. Suunnitelmissa on matka Lahteen ja Helsinkiin. Kiva päästä välillä pois Turusta, vaikka juuri viime viikolla kävinkin Lempäälässä ja Tampereella. Pitäis varmaankin pistää muutama kuva tuonne kuvatukset-sivuille, jos vain jaksaisi muokata niitä pienemmiksi. Jos teen sen heti, niin tulee tehtyä:)

Ei kommentteja:

Tyttö tuli!

Olin aivan varma, että vauva syntyisi etuajassa, kuten veljensäkin. Laskettu päivä lähestyi, eikä kehossa tuntunut harjoitussupistuksien lis...