sunnuntai 9. huhtikuuta 2006

kuulumisia

On jotenkin outo fiilis. Välillä on ihan jees olo ja sitten välillä taas itkettää ei-mistään-syystä. Rauta on auttanut ainakin sen verran, että on kirkkaampi olo, kun päätä ei enää särje.

Mä ostin hulluilta päiviltä farkut, sarjakuvakirjan ja suklaaohjekirjan. Jam. En oo kyllä vielä ehtinyt kokeilemaan niitä ohjeita.

Ei kai mulla mitään ihmeellistä. Pääsiäisenä voisin käydä katselemassa Lahtea. Kevättä ja kesää minä odottelen täällä vaan.

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Hullujen päivien saldo: yksi hullu lisää, lakanoita ja pajukoreja, jee...aina sinne vaan menee, vaikka eihän sieltä mitään tosi järkevää tuu koskaan ostettua.

Tänään oli stressipäivä töissä, sai jotenkin tarpeeksi lapsista (aina viikonlopun rauhan jälkeen maanantai on tyrmäys vähintäänkin melutasolla)...istuin ruokalassa ja olo oli kuin jostain painajaisesta -joka puolella oli vain lapsia!

Viikonlopun ahersin nettisivuja, ehkä voisin pikku hiljaa siirtyä sinne suunnittelupuolelle työsaralla (no, yhtä oppikirjaa pääsen jo arvosteleen "lausunnonantajana" --lomahommaa)

näkemisiin påskina,

akkiir

Tyttö tuli!

Olin aivan varma, että vauva syntyisi etuajassa, kuten veljensäkin. Laskettu päivä lähestyi, eikä kehossa tuntunut harjoitussupistuksien lis...